Arama sonuçlarınız

1. rkn

Vitara Ispanyol Buji Kablo Sıralaması

Merhaba 2001 model vitara ispanyol distiribütördeki buji kablo sıralamasına ihtiyacım var. 1. silindire giden kabloyu belirten foto da olabilir.

2. rkn

Vitara Jlx Hub / Auto Free Wheel Içini Açma

Arkadaşlar 2001 vitara jlx otomatik hub un içini açma videosu. Faydalı olması dilegiyle. Video: https://www.youtube.com/watch?v=Bp3BSikDzwA
  3. rkn

Sınırlı Kaydırmalı Diferansiyel (lsd ) Yağı Bulamayanlara

Bu sitede epeyce bu yağı soranların mesajlarını okuyunca kimse fazla aramasın diye buraya yazayım dedim. Arkadaşlar Sınırlı Kaydırmalı Diferansiyel (LSD) yağı pek bulunmuyor, veya internette arayanlar litresini 100-150 TL gibi rakamlara bulabiliyorlar. Eski aracım parner ve araçta lsd...

4. rkn

Dişli Yağları Hakkında

Dişli yağları hakkında tecrübemi yazayım belki bir arkadaşın gereksiz masrafına mani olurum, veya arayışına cevap bulurum. Arazi araçlarından ziyade genel dişli yağları konusunda bu bilgileri değerlendirelim, konuyuda kesin bilgisi veya tecrübesi olan bilen yazar ve birilerine yardımcı olmuş...
  5. rkn

Pajero 5 Kapı Ot.vites Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz?

Araç bilgileri; 1988 model pajero 2.6 benzinli+lpg Otomatik vites, 5 kapı (uzun şase) ~280.000 km kaportada çürükler var, özellikle kapı altlarında. lastikler orta, istanbul şehir içi arada kullanılıyor. yakıt 16 lt lpg/100km. Köy yollarında kullanılacak, Sizce uygunmudur, bu kadar eski...

6. rkn

Pajero Almak İstiyorum, Aşağıdaki Aracı Tavsiye Edermisiniz?

Selamlar, Pajero ustalarına bir danışmak istiyorum Aşağıdaki Linkte aracla ilgileniyorum. Otomatik vites bir araca ihtiyacım var. Araç köy yollanrında kullanılacak. Aracı tavsiye edermisiniz? Kronik sorunu varmı? Yoksa uzunca seneler sıkıntısız kullanabilirmiyim...

7. rkn

İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var.

Bu konuyu aracforum.com ve bu sitede açtım iki yazı da bana ait, faydalı olmasını dilerim. Herkese merhaba, İstanbul'da yaşıyorum, ismim Erkan. İstanbul trafiği meşhur olmuş, ben sadece burası değil heryer için tavsiyem var, belki bir yetkili veya etkilimiz sizinde desteğinizi görürde denenme...
  8. rkn

Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık

Merhaba ofroad aracım yok ama ofroad merakım var. O nedenle fazla bütçe ayırmadan bir araç arıyorum. Dizayn olarak hoşuma giden discoverylere bakıyorken bir ilan gördüm. Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık. Konuya ilişkin ilan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri