Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar..
aracımı komple boya yaptırıyorum.. dogal olarak butun logolar sokuldu.. yenileri ile degistirmek istiyorum.. ozellikle yan taraftaki frontera sport yazısını nasıl temin edebilirim..
saygılar..
merhaba
kısaca sorunum su.. aracın direksiyonu duz durumdeyken 1-1.5cm lik bi bosluk var.. ve 100uzeri hızlarda ozellikle kopru gecislerinde sorun olabiliyor..
sanırım sorun direksiyon kutusu.. bunun tamiri mumkun mu?
arkadaslar merhaba
opel frontera sport 1996 model aracım yolda rahatsız edecek kadar iceriye gurultu alıyor.. motor ile kokpit arasında kıytırık bi sacdan baska bisey yok.. bu gurultuyu azaltabilmenin hatta en aza indirebilmek ne ile mumkun olabilir..
saygılar..
Merhaba
Aracım Opel Frontera Sport 1996 Model.
bir üst kapak yapımından sonra yag filtresini degistirmeyen "tamirci" yüzünden motor otobanda giderken yagsız kalıp kol cıkarttı.. yaptıramadım ve 7-8 ay bi kenarda curumeye terk edildi..
gel zaman git zaman...
Mersin Dogan Oto'da komple motor...