Arama sonuçlarınız

1. E

Ankara Yenimahalle Belediyesi Civarı Uygun Otel Tavsiyesi ?

Arkadaşlar, Ankara Yenimahalle belediye civarında uygun otel bulma konusunda tavsiyesi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

2. E

Motorola TLKR R4 Walkie-Talkies

Forum üyesi arkadaşlarımızdan olan Serdar beyden [bir yeğenime hediye amaçlı almış olduğum ve sonrasında farklı bir hediye verdiğim için] ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75266.msg944058#msg944058 ) Motorola TLKR R4 model Walkie-Talkies el telsizlerini ihtiyaç fazlası olarak elden...
  3. E

Tissot Marka Erkek Kol Saati

Tissot marka(T870/970 RKB-BC 58464) model kol saatimi satıyorum. (200.$)

4. E

ETEN M 600 Packet Pc Mobil

İhtiyaç fazlası, (Eten M 600) cihaz net üzerinden araştırma yaparak detaylarını öğrenebilirsiniz. Kendisi ve kalemi mevcut olup, şarj cihazı yoktur fakat piyasada araştırılmaktadır. Pilini Üniversal şarj cihazı ile şarj etmekteyim.
  5. E

21 Mayıs 2011 Amatör Telsizcilik Sınavı Açıklanmıştır

Merhaba arkadaşlar; "Amatör Telsizcilik Sınavı 21 Mayıs Cumartesi günü İçel, Osmaniye, İzmir, Karabük, Eskişehir, Karaman, Sakarya ve Trabzon illerinde yapılmıştır ve sonuçlar açıklanmıştır." Sorgu için: http://88.255.86.2/amatortelsiz/BasvuruSonucu.aspx Belge almayı hakeden arkadaşlara...

6. E

Amatör Radyoculuk Eğitimi / ADANA

Arkadaşlar merhaba, malum Kıyı Emniyeti yönetiminde yılda iki kez olmak üzere Amatör Radyoculuk Belgesi için sınav yapılıyor. Benim olmasını arzu ettiğim şey, bu sınava yönelik eğitimlerin verilmesi. Ben Adana'da ikamet ediyorum. Ya ben bilmiyorum/haberim yok, yahut da böyle bir kurs yeri yok...

7. E

İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz

Satılık temiz ve az kullanılmış "İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz" *240*TL Genel Özellikler : - Çok yönlü devre dizaynı - Tüm avrupa bandları - 3 dijit band/kanal ekranı - Sabit veya ayarlanabilir susturma ayarı - Roger Beep Tonu - Yüksek kaliteli kondanser - 4 pinli ve sabitlenen...
  8. E

İntek M-150 Plus CB hakkında öneri lütfen..!

Merhaba arkadaşlar; Elimde "İntek M-150 Plus CB 27 MHz AM/FM MOBILE TRANSCEIVER" model bir cihaz var. Ben bu cihazı, anten tertibatını kurduktan sonra evimde kullanabilirmiyim? Daha önce hiç CB tecrübem olmadı. Araca takabilme olanağım şu zaman için yok. O yüzden başka ne şekilde...
  9. E

Yaesu Vx-150

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Yaesu vx-150 model el telsizimi satmak istiyorum. ( #175# TL ) Cihaz, yanında benim aldığım şekli ile sadece adaptörü bataryası ve üzerinde takılı olan aselsan anten mevcudut hali ile satılıktır. {Cihazda kışın (soğuk havada) ekranda kararma oluyor sadece. Isınınca...

10. E

Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım

Ben Adana'dan yazıyorum, ve radyo amatörlüğüne olan ve gelişen merağım üzerine bir süredir konu hakkında netde araştırmalar yapıyorum. Bilgi alabileceğim forumlara ve sitelere bakmaya çalışıyorum. Ve olması gereken şeyin bu hobi ile ilgilenmek için öncelikle lisans belgesi alınması gerektiği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri