Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orj-2-1-dizel-bakimli-92441311/detay/
Soft offroad ve günlük kullanım için düşünmekteyim :D
235/85/16 ebatında çok çok çok az kullanılmış 5 adet insa turbo lastiklerimi kullanmadığım için satıyorum..
taşınıyor olduğum ve kullanmadığım için aciliyeti var..
0532 371 13 17 yada 0533 665 58 25 nolu numaradan bana ulaşabilirsiniz..
fiyata : 1.100 tl diyorum,anlaşabiliriz alıcak olan...
Aracımın motorunu v8 yaptım fakat mevcut hararet gostergesı araç çalıştıktan bir sure sonra araç hararet yapıyormus gibi h yi geciyor ve aracımda hararet yok ve su kacağı yok bu problem için yardımları beklıorum....
87'' defenderımdan çıkarttığım siyah deri kaplı koltuk takımını satıyorum...Takımın içerisinde ön 2 koltuk ve arka 3 lü koltuktan oluşan seti satıyorum ve fiyat olark 450 tl istiyorum ayrıca takas olarak cb(am\fm modülasyonlu) telsiz veya defendera uygun offsetli jantla olur...Daha düzgün...
Defenderımın makyaj zamanı geldiğinden dolayı elinde kapı iç plastikleri,güneşlik,command konsol,koltuk v.s. olan arkadasarın bana mesaj yollamasını rica ediyorum...
Defender 110 marka jipimden iç mekan olarak ben ve yolcu koltuğunda oturanlar haricinde kimse mutlu olmuyor :(....Arka koltukların diz mesafesini genişletebilmemin bir yolu varmı?Benim aracımda arka taraftaki karşılıklı koltuklar bulunmamaktadır...