Arama sonuçlarınız

1. tlgtfn

Bu araç hakkında görüşleriniz ve bilginiz nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orj-2-1-dizel-bakimli-92441311/detay/ Soft offroad ve günlük kullanım için düşünmekteyim :D

2. tlgtfn

acil satılık 5 adet insa turbo lastik..

235/85/16 ebatında çok çok çok az kullanılmış 5 adet insa turbo lastiklerimi kullanmadığım için satıyorum.. taşınıyor olduğum ve kullanmadığım için aciliyeti var.. 0532 371 13 17 yada 0533 665 58 25 nolu numaradan bana ulaşabilirsiniz.. fiyata : 1.100 tl diyorum,anlaşabiliriz alıcak olan...
  3. tlgtfn

Hareret gösterge sorunu :(

Aracımın motorunu v8 yaptım fakat mevcut hararet gostergesı araç çalıştıktan bir sure sonra araç hararet yapıyormus gibi h yi geciyor ve aracımda hararet yok ve su kacağı yok bu problem için yardımları beklıorum....

4. tlgtfn

V8 motor

Defender110'a uygun v8 motor arıyorum...Tabi elinde bu araca uygun dizel motor varsa da değerlendirebilirim... İyi günler....
  5. tlgtfn

Defender Jant

LR 110 aracıma uygun 16'' jant arıyorum dışa offsetli olması tercihimdir... Not:Spacer'da işimi görür... :D Tel:0532 371 13 17 Tolga TUFAN

6. tlgtfn

Defender Orjinal Koltuk Takımı

87'' defenderımdan çıkarttığım siyah deri kaplı koltuk takımını satıyorum...Takımın içerisinde ön 2 koltuk ve arka 3 lü koltuktan oluşan seti satıyorum ve fiyat olark 450 tl istiyorum ayrıca takas olarak cb(am\fm modülasyonlu) telsiz veya defendera uygun offsetli jantla olur...Daha düzgün...

7. tlgtfn

RRC Vs Landcruiser & Samurai

Şahane bir video muhteşem manzaralar ve yollar :D http://www.youtube.com/watch?v=_4V-vaKMC24&feature=related Bölüm 1.... iyi seyirler...
  8. tlgtfn

Kaporta Aksamı Acil

Defenderımın makyaj zamanı geldiğinden dolayı elinde kapı iç plastikleri,güneşlik,command konsol,koltuk v.s. olan arkadasarın bana mesaj yollamasını rica ediyorum...
  9. tlgtfn

Defender Koltuk Yardımı :(

Defender 110 marka jipimden iç mekan olarak ben ve yolcu koltuğunda oturanlar haricinde kimse mutlu olmuyor :(....Arka koltukların diz mesafesini genişletebilmemin bir yolu varmı?Benim aracımda arka taraftaki karşılıklı koltuklar bulunmamaktadır...

10. tlgtfn

88 Wrangler hardtop

88 model wrangler marka aracıma uygun hardtop veya temiz softtop arıyorum....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.