Arama sonuçlarınız

1. Q

Mazda yakıt hk.

Selam.b2500 cülere sorum.2005 turbo km.de 41 krus yakiyor.son zamlardan snra bana mantikli geliyor ama cevremde nissanlar var.bzmkiler km.de 28 kurus yakiyor diyorlar.sizce kimde anormallik var.

2. Q

Lastiğin Yakıta etkisi Hk.

merhabalar aracımda orjinal 205-70-15 lastik vardı ben 235-75-15 ile değiştirdim.sizce yakıtta anormal bi artış olurmu? ama performans ve hız açısından hiç bi düşüş hisstemedim. bu arada araç mazda b2500
  3. Q

Lastik Değişimi

Selam arkadaslar.arabamda 205/70 R15 lastik vardi.gorunusunden dolayi 235/75 R15 lastik aldim.ama hic bi ayar yaptirmadim.sizce hangi konulara dikkat etmeliyim??sadece ön tarafi yukseltmem gerekiyor.onuda torsiyondan mi amortisörûn boyunumu yukseltmeliyim?tecrubelerinize ihtiyacim var.

4. Q

Dizel çalışmama sorunu

selam arkadaşlar 1 haftadır arabayı çalıştırmak istediğimde kontağı ilk çevirdiğimde arabada tık yok.kapatıp tekrar denediğimde ise çalışıyor.acaba sorun ne olabilir. araba 2005 model mazda b2500.cevaplarınızı bekliyorum
  5. Q

Torsiyon Yükseltme

merhabalar mazda torsiyonlarla 6-7 cm gibi yüksellttik ama arabada esneme diye birşey kalmadı.traktör gibi zıplıyor :) acaba bu aracı başka nasıl yükseltebiliriz??lütfen yardım edin.eski ayarına getirince 265/70/15 lastik var,takınca bi çukura girince çamurluğa sürtüyor.

6. Q

Mazda Ön Yükseltme

selam arkadaşlar b2500 aracı biraz daha yükseltmek için tanıdığım bi makas ustasında arka makaslarını büktürerek aracın arkasını kaldırdık.ön tarafta ise gazlı süspansiyon var ön tarafa kaynak parça yapalım 8-10 cm lik dedi ama benim için pek mantıklı gelmedi?acaba sizin başka bi alternatifiniz...

7. Q

Mazda B2500 100.000 Km. Bakımı...

2006 model araç servise gitmek istemiyorum malum servisin işçilik saat ücreti 75TL civarı.Kendimiz dışarda mazda nın dilini bilen bi ustaya götürsek neleri değiştirmemiz lazım bilgisi olan varmı?
  8. Q

Dizel Araç İçin Yağ Seçimi

mazda 2500 turbo intercooler arabama daha önce castrol turbo tection yağ koymuştum.Şimdi hem motoru temizleyen hemde yakıt tasarrufu yapan yağlar varmış.Kullandıysanın marka önerebilirmisiniz? veya arabaya konulabilecek en iyi yağ hangisidir?
  9. Q

Mazda B-2500

merhabalar.4x2 mazda ma 4x4 modelindeki gibi lastik ve çamurluk kabartmaları arıyorum.bakıldığında iki araç arasında ebat farkı yok.acaba yapacağım bu değişikliklerde ne gibi bir yol izlemeliyim.mazda 4x4 kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri