Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LİKYA YOLU (KARAÖZ-GELİDONYA FENERİ-ADRASAN-OLİMPOS-ÇIRALI-YANARTAŞ-ULUPINAR) 7-11 NİSAN 2013
Hayrettin ,Rıfat,ve Yaşarla kararlaştırdığımız üzere, 7 Nisan Pazar günü buluşup,0800 de Ankara’dan özel arabamızla hareket ettik.İlk molamızı Afyon İkbal tesislerinde verdik.Bu tesiste porsiyonlar XL...
31 Ağustos 19:00 otobüsü ile Ankara'dan yola çıktım. 1 Eylül 08:00 de Erzurum'a geldim. Orada Kayseri’den katılan arkadaş grubuyla 09:30 da buluştuk. Kayseri grubu; Mithat(Reis), İbrahim (Komando),Doğan (Avcı), Hüseyin, Haydar ve 3 Mustafa’dan oluşan samimi bir arkadaş grubuydu. Çok arzu...
Benzer gezi yapacaklara bir referans olması amacıyla 8-18 Temmuz 2012 tarihleri arasında,Yeşilırmak-Kelkit ve Çoruh vadisinden Kaçkar'ların güneyi daha sonra Macehel ve Kaçkar'ların Kuzeyini gezmek. 2 gün Konaklama yaptığımız yerlerde,10-15 km.lik doğa yürüyüşleri yapmak.Güzergah üzerindeki...
Sevgili Terioscular,
Araç hakkında olumlu görüşleriniz ve benim ihtiyaçlarıma uygunluğu nedeniyle bende aranıza katılmış bulunuyorum.Site deki yazılardan sürekli 4çeker olduğundan yakıt tüketiminin cüssesine göre fazla olduğu ifade edilmiş.Teknik olarak şehir içi 10.6 lt. şehirler arası 7,1...
2004 MODEL TOYOTA COROLLA TERA İLK SAHİBİ VE TEK BİNİCİ 61.000 KM.
Normal olarak bir aracı 0 alıp 10 yıl kullandıktan sonra değiştiriyordum. Acemi 80 vasıtasıyla Off-road' a heveslendim. Bana uygun olduğunu düşündüğüm 2004 ve üstü temiz kullanılmış SUZİKİ GRAND VİTARA veya TERİOS 1500...