Arama sonuçlarınız

1. debarande

BitüSelf ile araç yalıtımı..

Arkadaşlar, Bizim sitemiz dahil olmak üzere başka forumlarda da 3 ay araştırdıktan sonra içime en çok sinen malzeme olarak Bitüself'i seçtim. Bauhaus'dan 10 cm. eninde ve 10 mt. uzunluğunda iki rulo alarak (26 TL/rulo) bir deneme yaptım. Fotoğraflarını da ekleyeceğim çalışma şimdilik yalnızca...

2. debarande

Kayışdağı'na Kar Düştü.. 17:00 (19 Ocak 2010)

Arkadaşlar, dostlar.. Yeditepe Üniversitesi'nde çalışmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. Karın yağmaya başladığını görünce aynı odayı paylaştığım birkaç arkadaşımla birlikte hemen kampüsümüzün yanındaki Atatürk Portresi dikili tepeye çıktık. Aracımla ilk kar ve çamur deneyimimdi ve özellikle...
  3. debarande

history of Range Rover Classic

http://www.allisons.org/ll/4/LandRover/Range-Rover/ adresinde bulduğum bilgiyi paylaşmak istedim. Range Rover Range Rover I (1970-1995) 1970: Land-Rover caused a stir by releasing the Range Rover with a 3.5-litre alloy V8 engine, coil spring suspension, load levelling, disc brakes and...

4. debarande

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Daha önce değişik başlıklar altında da yazmıştım, birkaç haftalık 1998 RRC otomatik sahibiyim. Aracı satın aldığım Fatih Zorlu ve bu siteden Engin Dağhan Bey'in tavsiyeleriyle aracımın bakımlarını yaptırmak için Oktay Usta'ya (Maslak) doğru giderken 15 yıldır tanıdığım tüm ustaların panoraması...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR