Arama sonuçlarınız

1. S

2001 vitara & 94 fairway takas

mrb kıymetli abilerim aracımı net üzerinden satışa çıkardığımdan beri yoğun bi ilgi gördü,civarı bir ilden bi galerici arkadaş 94 model motoru sıfır yapılmış dışı falan fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile temiz görününen, lpg li bi reno 9 fairvay veriyo kalanıda nakit para veriyo benim arabam...

2. S

Vitaramı Satmaya Karar Verdim :(

selam bütün site sakinlerine sonunda suzimden ayrılmaya karar verdim,aracımı seviyorum ama satıp daha ucuz binek bi araç ve kalan miktarıyla bi arsa işim var çözmeye çalışacam,yinede doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum araba.com ve sahibinden.com a ilan verdim incemek isteyen olursa ilan...
  3. S

İlkkez Arazili Araç Aldım Yardımmm !!!

bütün site sakinlerine selamlar, ilk defa arazi aracı aldım(2001 5k 1.6 jlx vitara),daha önce otomobilim vardı, şimdi başınızı ağırtmadan kısaca bu sabah başımdan geçen olayı anlatayım,bi sorunmu var acaba yoksa banamı öle geldi bu sabah can sıkıntısından bi kar yığıntısına girdim bu...

4. S

Suzuki Aracımın Fotoğrafını Ekleyebilme Yardımı?

bütün forumdaki suzukicilere slm hürmetler ve saygılar resim yüklememe yardımcı olurmusunuz (tarif) :)
  5. S

Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça

herkese mrb ii günler diliyorum kars sarıkamışta yaşıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum. dün kar yağışı nedeniyle ani çalıştırmam nedeniyle aracın ön sol silgi frezesini ve donma sonucu zorlayarak açtığım sol arka kapı iç elceği kırdım kendi imkanlarımı zorladım fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri