Arama sonuçlarınız

1. ilkerkul

25. Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları ( Erzurum - 27 Ocak - 06 Şubat 2011)

Merhaba, Fotogaleriye mi yoksa buraya mı ekleyeyim diye çok kararsız kaldım ama fotogaleri den çok burada ilgili kişilere ulaşacağını düşündüm. BoraJet Havayolları sponsorluğunda objektifimden Erzurum 2011 kış olimpiyatları... İyi seyirler....

2. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları 2

Uzun bir ara verdim sanırım gezenbilir sitesine. Paylaşıma devam...
  3. ilkerkul

Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX

Yaklaşık 5 ay önce ilk sahibinden alınmıştır. Benden önce hiç araziye girmemiştir. Ben de off-road yapmadım. Sadece doğa fotoğrafı çekimi için araziye girilmiş ve araç hiç zorlanmamıştır. İstediğim fiyat 16.250 TL'dir... Araçta yaptığım değişiklikler - 4 lastik BF Goodrich AT 10.000 km...

4. ilkerkul

Hella Rally'e 1000 Sis Farı

Hella Rallye 1000 Beyaz sis farı. 190,00 TL 1 takım fiyatı. NOT: Fotoğraflar temsilidir. Vitara kendi aracımdır. Elimde 30 tk kadar sıfır açılmamış paketinde ürün vardır. Teslimat kargo ile karşı ödeme olarak yapılır. 600 mt ışık mesafesi Paket özelliği : 2 li paket 1 tk fiyatıdır Ürün...
  5. ilkerkul

Flamingo Halkalama Çalışması Fotografları

14-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Gediz Deltası – Çamaltı Tuzlası’nda beşinci kez flamingo yavrularını halkalama çalışması gerçekleştirildi. Toplam 75 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen çalışma sonucunda tam 247 yavru flamingoya Türkiye’ye özgü beyaz renkli halkalar takıldı. Sizlere...

6. ilkerkul

BF Goodrich Lastik

Merhaba, Herkes benim gibi sorun yaşadı mı bilmiyorum ama nereye sorduysam BF Goodrich 215 75 15 AT lastik diye, bana yok ve ne zaman geleceğini de bilmiyoruz diye cevap verdiler. Fiyatını sorduğumda ise 220,00 TL/adet olarak yanıt aldım. Hatta şu anda ellerinde olmadığını ve yeni gelecek malın...

7. ilkerkul

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

2009 Mart-Nisan arası yaptığımız 8 günlük bir kuş ve yaban hayat gözlem ve gezi turumuzdan bazı resimler. Umarım beğenirsiniz. Tunceli
  8. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

El tutamaklı, plastik çerçeveli, açma-kapama anahtarlı arka taraf çalışma lambası. Ürün sıfır olup, kutuda tek ve ampulsüz satılmaktadır. H3 ampul kullanır. Sağa, sola, yukarı ve aşağı rahatlıkla çevrilir. Birim fiyatı 35,00 TL'dir. (Kargo alıcıya aittir) Adet sorunu bulunmamaktadır.
  9. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Merhaba, Siteye yeni üye oldum. Kuş fotoğraflarıyla ilgilenen arkadaşlar zaten beni diğer sitelerden tanırlar. Burada da bazı fotoğraflarımı paylaşmak istedim. Kuş fotoğrafçılığı ile ilgili ayrıca merak ettiğiniz konularda da yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar.

10. ilkerkul

Projektör, Çalışma Lambası

Merhaba; Aşağıda gördüğünüz ürünler sıfır ve kutusundadır. Birim fiyat 25,00 TL ve kargo alıcıya aittir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR