Arama sonuçlarınız

1. fibonacci

Satılık1993 Jeep ZJ Laredo 4.0 / 83.000 Mil

Meraklısına 93 model çok çok temiz....goren ne demek isteyeceğimi anlar zaten. Sıralı sistem Atiker + tasarruf kiti ekoyak.(250 tl) film cam.arabada çalışmayan hiç bişey yoktur.acil satmadığım için komik fiyatlar önermeyin lütfen.. orjinal 83 000 mil dedir.sıfır masraf kazasız belasız bir...

2. fibonacci

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

4 gün önce 4,0 lerado aldım.sıralı sistem atiker var alırken araştırdığım kadarıyla 300 bin lira yakıyodu km de şehir içi. depoyu doldurdum test ettim şok yaşadım 465 bin lira yaktı.ustunde m7t lastik var bu kadar fark edermi yakışta.şehir içi için konulşuyorum tabi ki.
  3. fibonacci

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

1995 model e kadar (vergiden dolayı) temiz JEEP ZJ arıyorum. Nakit yada 2004 model Opel Corsa dizel ile takas olabilir.

4. fibonacci

XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

2 ay a kadar bir 4x4 almak istiyorum üst rakkamım 15000 tl vergisinden dolayı 5,2 XJ hariç diğer düşük motorlu XJ ler yada Frontera 4 kapı ve ya diğer önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
  5. fibonacci

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımla beraber ortak bir Frontera alma düşüncesindeyiz. off road a yeni başlıyacağız. bu ikimiziinde 2. arabası olacak.yani parça bekleme ya da arabanın yatmasından dolayı mağdur olmayacağız. tecrubelerinizle bilgilendirirseniz sevinirim. nasıl bi yoldan gitmemiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri