Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraklısına 93 model çok çok temiz....goren ne demek isteyeceğimi anlar zaten. Sıralı sistem Atiker + tasarruf kiti ekoyak.(250 tl)
film cam.arabada çalışmayan hiç bişey yoktur.acil satmadığım için komik fiyatlar önermeyin lütfen.. orjinal 83 000 mil dedir.sıfır masraf
kazasız belasız bir...
4 gün önce 4,0 lerado aldım.sıralı sistem atiker var alırken araştırdığım kadarıyla 300 bin lira yakıyodu km de şehir içi. depoyu doldurdum test ettim şok yaşadım 465 bin lira yaktı.ustunde m7t lastik var bu kadar fark edermi yakışta.şehir içi için konulşuyorum tabi ki.
2 ay a kadar bir 4x4 almak istiyorum üst rakkamım 15000 tl
vergisinden dolayı 5,2 XJ hariç diğer düşük motorlu XJ ler
yada Frontera 4 kapı
ve ya diğer önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşımla beraber ortak bir Frontera alma düşüncesindeyiz. off road a yeni başlıyacağız.
bu ikimiziinde 2. arabası olacak.yani parça bekleme ya da arabanın yatmasından dolayı mağdur olmayacağız.
tecrubelerinizle bilgilendirirseniz sevinirim.
nasıl bi yoldan gitmemiz...