Arama sonuçlarınız

1. PROTRUZYON

kekova sea kayak ekspedisyonu rota ve kamp için yardım acil !

merhaba arkadaşlar. kekova'da ilk kez bir ekspedisyonumuz olacak. daha önce deneyimlemiş arkadaşlardan yardım bekliyorum. hangi noktalar kamplamak için uygun. bir rota çalışması olan varsa google haritaları üzerinden paylaşırsa ya da koordinatlarını verirse sevinirim. teşekkürler

2. PROTRUZYON

Knidos - Datça Deniz Kayak Ekspedisyonu

bir düş gördük; altımızda birer gayık elimizde birer değnek vardı. sakın uyanmayın diyordu bir ses. sesi dinledik. elimizde değnekler, sularını mavi egenin, çektik çektik çektik...
  3. PROTRUZYON

Discovery V8 Lastik Seçimi

merhabalar. 1996 dicovery v8 e olası en büyük lastiği takmayı düşünüyorum. heybetine yakışır bir lastik olsun diyorum. asfaltta ses yapması, yakıt sarfiyatı, konforu azaltması gibi gereksiz parametreleri gözönünde bulundurmadan tavsiye istiyorum. kaporta işçiliği ile lastiklere yer açma imkanı...

4. PROTRUZYON

Discovery V8 Ateşleme Problemi

merhaba arkadaşlar. off road en yeni tutkum. 20 gün önce 1996 discovery v8 aldım. arazi araçlarının tamamen yabancısıyım. aldığım araç benzinde problemsiz çalışıyorken( en azından ben öyle gözlemliyordum) lpg ye geçtikten yarım saat kadar sonra ateşleme tamamen kapanıyor.motor ancak yarım saat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri