Arama sonuçlarınız

1. YSF

Frontera Sport Ve Bfgoodrich Ko2 Lastik

2. YSF

Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu

3. YSF

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Tüm Frontera ailesine selam, iki gün önce karşılaştığım problemi anlatayım , alışveriş için evden çıktım aracımda hiç bir problem yoktu tek marşla çalıştı bir süre sonra durdum markette, alışveriş yaptıktan sonra tekrar marşa bastığımda araç çalışmadı 2-3 kez bastım yine çalışmadı 1-2...

4. YSF

Frontera Sport Triger Fiyatı

Aracımın Triger kayış ve rulmanını yeni değiştirdim motor no:(x20se) En hesaplı parça fiyatı 90 tl ye buldum.(Orjinal Gates Marka) Opel fabrikasının kullandığı marka. Değiştirmek isteyen Frontera sahiplerine bilgi amaçlı yazdım. Parçayı aldığım yer ANKARA Şaşmazda Özçelikler otomotiv...
  5. YSF

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Merhaba 96 model frontera 2.o sport için radyatör su kabı arıyorum. ankaradaki bütün parçacılara baktım yok ,hurdalıktada tadilatlısı var hoşuma gitmedi istanbul cihan otoyuda aradım ellerinde yokmuş nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz. saygılarımla

6. YSF

unimog 404 sağ sinyal

Merhaba elimde unimog 404 temiz sağ sinyal bulunmaktadır unimog'u olan bir gezenbilir dostuna ücretsiz hediye edebilirim (ANKARA)'da oturmaktayım.üzerinde belli belirsiz kılcal çatlak vardır saygılar. NOT:Malesef bir türlü resim yükleyemedim sayfaya.

7. YSF

Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ?

benim aracım 1996 model frontera 2.0 sport arka difransiyel lsd kilitlimi mi ? bilgisi olan varmı.
  8. YSF

SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

silverstone at-117 special almayı düşünüyorum kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı? benim aracım opel frontera 2.0 sport.bu lastik bfgoodrich'e desen olarak çok benziyor ve fiyat olarak bf den çok avantajlı.
  9. YSF

Opel Frontera Sport 2.0 Yağlama

merhaba ilk defa 4x4 sahibi oldum 1996 model opel frontera sport 2.0 164000km de aracım, sizlerin deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var ilk olarak yağlama konusunda neler yapmalıyım şanzıman,yavru şanzıman,defransiyellere hangi yağ, kaç numara ve kaç litre alıyor bu konularda deneyimlerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri