Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 Ay kadar önce sıfır almış olduğum lastikleri aracıma 37 veya 38 lastik takacağımdan satılıktır lastikler araziye hiç girmemiştir. 5 adet tir FİYAT 1250 TL.
Elimde bir çift kapı daha olduğundan aracın üzerinde görünen orjinal CJ7 kapıları camları ve kilit mekanizmaları dahil olarak SATILIKTIR. Kapılarda en ufak bir çürük - ezik yoktur çok iyi durumdadır. Kapılar için bir fiyat belirleyemediğim için ihtiyacı olan arkadaşların tekliflerini...
Merhaba arkadaşlar;
Uzun bir süredir merakla takip ettiğim GARAJ bölümünde 2 adet CJ sahibi olarak nacize bende birşeyler yapmalıyım diye düşündüm.
Şimdi geriye dönüp baktığımda bu hastalığın bulaştığı zamana 90 li yılların başıydı EDİRNE de yeni çalışmaya başlayan Abim kendisine...
Merhaba .....
Aracımdaki lastikleri büğüttüğüm için aşağıdaki resimlerde aracın üzerinde görülen çok az kilometre yapmış 31 X 10 .50 R 15 MAXXİS lastiklerim 500 TL ye satılıktır. ( Lastikler İstanbuldadir. ) Saygılar.....
Uzun süredir aradığım CJ - 7 yi bulduğum için restore etmeyi düşündüğüm orjinal 1978 model CJ - 5 imi CJ - 7 yi modifiye etmek için satıyorum özellikleri aşağıda sunulmuştur. FİYAT 6000 tl dir. saygılar...
1. 3.8 motor.
2. 1978 model sarı renkte
3. orjinal amerikan 5 adet çelik jant + çok az...
Sevgili Dostlar ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun bir süredir takip ediyordum ama sessiz ve uzaktan bugün bende restore etmek için çocukluğumdan beri özendiğim ,kıskandığım bir cJ 5 aldım .....