Arama sonuçlarınız

1. AOCENKER

Hayalimdeki Araç

Budur işte mutlaka izleyin http://www.youtube.com/watch?v=w_F7QrR4Ur8&NR=1&feature=fvwp

2. AOCENKER

JEEP CJ SERİSİ KROM ÖN TAMPON ve ARKA TAMPON KROMLARI

En ufak bir çizik veya hasar yoktur. Tamamı 500 TL.
  3. AOCENKER

SIFIR AYARINDA SATILIK 35,12.5,15 LASTİK

6 Ay kadar önce sıfır almış olduğum lastikleri aracıma 37 veya 38 lastik takacağımdan satılıktır lastikler araziye hiç girmemiştir. 5 adet tir FİYAT 1250 TL.

4. AOCENKER

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Bir süredir yeni projemiz için heyecanla beklediğimiz 455 HP lik mtorumuza, otomatik şanzımanımıza ve parçalarımıza sonunda kavuştuk.
  5. AOCENKER

CJ - 7 HARDTOP ve KAPILAR

Aracın üzreinde görünen Hardtop ve kapılar 1800 TL ye satılıktır.

6. AOCENKER

JEEP CJ KARBÜRATÖR........

Aracımda daha farklı değişiklikler düşündüğümden çok az kullanılmış olan weber marka karbüratörüm satılıktır. FİYAT : 550 TL dir.

7. AOCENKER

Orjinal CJ7 Kapıları

Elimde bir çift kapı daha olduğundan aracın üzerinde görünen orjinal CJ7 kapıları camları ve kilit mekanizmaları dahil olarak SATILIKTIR. Kapılarda en ufak bir çürük - ezik yoktur çok iyi durumdadır. Kapılar için bir fiyat belirleyemediğim için ihtiyacı olan arkadaşların tekliflerini...
  8. AOCENKER

CJ - 5 ve CJ - 7

Merhaba arkadaşlar; Uzun bir süredir merakla takip ettiğim GARAJ bölümünde 2 adet CJ sahibi olarak nacize bende birşeyler yapmalıyım diye düşündüm. Şimdi geriye dönüp baktığımda bu hastalığın bulaştığı zamana 90 li yılların başıydı EDİRNE de yeni çalışmaya başlayan Abim kendisine...
  9. AOCENKER

İstanbul da Etkinlik Yok mu?

Değerli arkadaşlar Ben daha yeni sayılırım İstanbul için tanışma amaçlı bir buluşma veya gezi organizasyonu düşünülmüyor mu ? Saygılar.....

10. AOCENKER

SATILIK 31 X 10 .50 R 15 TL MAXXİS

Merhaba ..... Aracımdaki lastikleri büğüttüğüm için aşağıdaki resimlerde aracın üzerinde görülen çok az kilometre yapmış 31 X 10 .50 R 15 MAXXİS lastiklerim 500 TL ye satılıktır. ( Lastikler İstanbuldadir. ) Saygılar.....

11. AOCENKER

Fırsat 78 Model CJ-5

Uzun süredir aradığım CJ - 7 yi bulduğum için restore etmeyi düşündüğüm orjinal 1978 model CJ - 5 imi CJ - 7 yi modifiye etmek için satıyorum özellikleri aşağıda sunulmuştur. FİYAT 6000 tl dir. saygılar... 1. 3.8 motor. 2. 1978 model sarı renkte 3. orjinal amerikan 5 adet çelik jant + çok az...
  12. AOCENKER

Bugün bende bir cj5 aldım

Sevgili Dostlar ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun bir süredir takip ediyordum ama sessiz ve uzaktan bugün bende restore etmek için çocukluğumdan beri özendiğim ,kıskandığım bir cJ 5 aldım .....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri