Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 3 kapı vitara 2000 model 88 binde motoru çok temiz ufak tefek bakımları var taş çatlasın 1000 tl tutar ama eğer siz off road aracı yapıcaksanız benim dediklerime zaten masraf etmenize gerek yok off road aracı yapmak isteyenler zaten arabayı modifiye yapıyor internette aylardır...
arkadaşlar daha öncede yayınlamıştım aracım suzuki vitara 3 kapı gerçekten motoru yürüyeni temiz ufak tefek bakımları var fiyatı düşürdüm 95-96 model fiyatları bu civarda off road aracı yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat...!!!!
fiyat son 14 bin tl
0533 924 14 78
arkadaşlar 2000 model 85 binde suzuki vitara eşime aldım ama kullanamadı aracın motoru gerçekten çok temiz araba hep şehir içi kullanılmış off road aracı yapmak isteyenler için süper bi makine çünkü motoru çok temiz arabanın şuan tek arızası çam otomatiği bozuk birde sağ amörtüsör değişmesi...