Arama sonuçlarınız

1. Sailcoach

Macera Noktası - Bursa

Selam arkadaşlar Orhaneli-Keles Yolu üzerinde Total Benzinliğin arkasında, Bursada ve Güney Marmarada olmayan bir Doğa sporları merkezi kuruldu. "Macera Noktası ". Kasaba Restaurant ile aynı arazi içinde bulunan bu doğa sporları merkezinde, binicilik, 4x4 atvlerle atv safari, 2000m2 lik outdoor...

2. Sailcoach

Bursa da Dalış Eğitimleri Başladı

Cemre Gezi Dalış Teknesi ile Scuba Diving ve Serbest Dalış eğitimleri 1 Mayıs itibariyle başlayacaktır. 1 Mayısta başlayacak Scuba Diving eğitim programı için kayıtlarımız başlamıştır. 15 metrelik teknemiz Bursa/Güzelyalı limanında sahil güvenlik yanında bulunmaktadır. Yüzyüze konuşmak...
  3. Sailcoach

23 Nisan Tatilinde Bursa / Güzelyalıda yelken eğitimleri

23 Nisan tatiline özel kampanyalı 2 veya 3 günlük yelken eğitimlerine katılabilir, tatilinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 2 günlük ( c.tesi - pazar ) toplam 8 saat - kişi başı 250.oo TL 3 günlük ( cuma - c.tesi - pazar ) toplam 12 saat - kişi başı 350.oo TL eğitimlerimi en az 3 en...

4. Sailcoach

Deniz Fenerlerinde 3G sistemi

Projenin adı “Deniz Fenerlerinin Uzaktan Yönetimi”, fikir babası ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı. Destek Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelip, iletişim altyapısını da Turkcell’in oluşturmasıyla gerçek anlamda bir takım çalışması sergilendi ve sona gelindi. Çok yakında deniz fenerleri AIS...
  5. Sailcoach

Bursa da Yelken Eğitimi

Merhaba Bursa da Yelken Eğitim almak isteyen, yelken keyfini tatmak isteyenleri isterlerse eğitimlere, isterlerse saatlik yelken turlarına bekliyorum. Eğitimleri Yünes Yelken Kulübü ile yelkene iyi bir başlangıç olan Topper Sport 16 centerboard tekneler ile devam ediyorum. dilerseniz NetCat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri