Arama sonuçlarınız

1. fuzyon26

Az Kullanılmış Canon 60 D Set

Merhaba , ürün bütün ekipmanları ile birlikte satılıktır ,artık fotoğraf 'a zaman bulamadığım için bütün setimi satıyorum . TAKAS SEDECE AZ KİLOMETRELİ JAPON MARKA SCOTTER TİPİ MOTOR İLE YAPILIR. Ekipmanlar ; CANON 60 D BODY (FATURALI VE İLK ELDİR -KULLANMA KILAVUZU VE KUTUSU MEVCUTTUR) TAMRON...

2. fuzyon26

Emsalsiz Temizlikle Range Rover (SATILIK )

Merhaba Sayın Gezenbilir Kullanıcıları , 1991 model RANGE ROVER CLASSİC 3.9 EFİ aracımı satıyorum , araç bilgileri aşağıdaki gibidir . 1991 model 3900 cc EFİ motor 188 beygir Otomatik vites Benzin + Lpg Araç diğer emsallerine nazaran çok diri , çürüksüz , masrafsız (bu cümleyi laf olsun diye...
  3. fuzyon26

Mersin'deki Land Rover Servisleri

Merhaba sayın gezenbilir üyeleri , Mersin de Range Rover Classic buldum , bu aracı ekspertiz için mersinde kime götürebilirim , saygılar

4. fuzyon26

EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

Eskişehir in yeni yeni yapılanan offroad grubu EsOFF nihayet buluştu ve ortaya bu görüntüler çıktı Araçlar : LAN ROVER DISCOVERY - ERHAN BENLİ - GÖKHAN BENLİ SUZUKİ VİTARA - CENAP DİZMAN LADA NİVA...
  5. fuzyon26

Acil yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar ,sayın gezenbilirler, sizden bir ricam olacak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-300-tdi-discovery-1-tam-yapili/detay Bu ilanın sahibini tanıyan var mı yada aracı bilen varmı ! Eğer tanıyan varsa çok yardımcı olur bana , saygılar

6. fuzyon26

Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum

Merhaba doğa ve macera dostları öncelikle selam... 25 yaşında doğa sporları ile uğraşan (dağ bisikleti,trekking,kampçılık) doğaya aşık biriyim . Artık bir arazi araçı alıyım diye niyetlendim ama bütçem max 6500 tl . Bu fiyata genellikle 90-92 lada niva model araçlar var . Lise ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR