Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2006 model grand vitara aracımın arka şaftını söksem bunun araca yakıt yönünde bir etkisi olurmu?
Bununla birlikte arka şaftı söktümünde şanzımanda yada herhangi bir yerde problem çıkarmı?
Arka şaftı söktüğümde toplam güç önleremi aktarılır yoksa daha evvel olduğu gibi toplam gücün yarısı...
Arkadaşlar 2006 model G.V. aracım var stepnedeki lastil hiç kullanılmamış sıfır durumda ve benimde arka lastikler biraz fazla aşınmış ona bir eş bulmak istiyorum.
1 adet yada 4 adet farketmez satmak isteyen varsa lütfen iletişim kursun.
Ayrıca yine 2006 model için 5 kapılı modellerde olan...
Bir kaç gün evvel yeni kasa 3 kapı grand vitaraya port bagaj veya sepet takmak için tavan çıtası taktım.
Ancak 80-100 km civarında aşırı derece bir rüzgar sesi gelmeye başladı.
Sizce bu üste taktığım çıtalardamı yoksa önüne taktırdığım koruma lastiğinden mi geliyor?
Çıtalar biraz yüksek...
http://chinadvdgps.com/suzuki.html
Bu teypten aracımda var ancak bazı sorunlarım var.
Mesala geri vites kamerası geri vitese taktığımda otomatik açılmıyor kendim elle aux in tuşuna basmam gerekiyor.
Ayrıca iphone kullanıyorum telefonu bluetooth ile eşleştiriyorum ancak bir kaç kez arabadan...
Aracıma bugün atiker marka sıralı sistem taktırdım.
Uygulamayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından bu konuyu açıyorum.
Gaz takıldıktan sonra sadece 5 km yol gidebildim ve tabiki henüz yorum yapamaycağım ama bir sorunda göremedim.
Montaj sırasında boğaq kelebeğinin içini gördüm ve...
Tekrar merhaba arkadaşlar araç ile ilgili bir kaç sorum/problemim var yardımcı olursanız sevinirim.
1- Sabahları çalıştırırken bazen marş almıyor. (aküyü ölçtürdüm normal dediler)
2- Bazen anahtarı on konumuna getirdiğimde kaputun içinden bir vızıltı sesi geliyor. Tamirci arkadaşlar benzin...
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır konuları takip ediyorum ancak yeni üye olabildim.
Henüz bir kaç hafta önce 1.6 3k 2006 model grand vitara aldım.
Aracımdan genel olarak memnunum, ancak kafama takılan bir kaç sorun hakkında yardımınızı rica ediyorum.
En önemlisi ve kafamı kurcalayan şudur ...