Arama sonuçlarınız

1. mustafa coskun

El Telsizleri ve CB' ler

Arkadaslar bu telsiz konusuna merakliyim ama ne yalan söyleyeyim hic bilgim yok ve forumdan okuduklarima kafam basmiyor.eveli ezeli zaten elektriktir, elektroniktir, telefondur pek kavrayamamisimdir.( telin iciden ses nasil gider dimi? :D )Neyse uzatmayayim.Pmr el telsizleriyle mesela aselsan mt...

2. mustafa coskun

RR

Merhaba arkadaslar.linkini verecegim arac ilgimi cekti.Ama merak ettiklerim var,bilgili arkadaslar konuya bi el atarsa...Bu modelde bu kasa bu 2,5 motorla hic görmemis duymamistim.Acaba motor sonradan takilma olabilir mi?Ayrica tek kapi,range böyle bir arac yapti mi biliyor musunuz...
  3. mustafa coskun

Ticari Taksiler Telsizleri Ve Antenleri

arkadaslar buradan ögrendigim kadariyla telsizde anten önemli...ama dikkat ediyorum ticari taksilerde dogru düzgün anten yok.bu konuda bilgi verebilecek olan var mi?veya söyle sorayim,taksi telsizleri bildigimiz cb telsizlerden farkli mi?

4. mustafa coskun

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Merhabalar.malum siteden begendigim 1988 pajero 2.6 icin sahibi km de tüpte 0,25 der, sizce ne kadar mantikli bana pek gercekci gelmedi de sizlerinde göruslerini alayim dedim acaba sadece yalanin kibarcasi, pazarlama strajesi mi ??? ;D ;D
  5. mustafa coskun

Nasip Kısmet

merhaba toyotaci dostlar.1974 vos sahibiyim,su an satilik.eger satilirsa fiyati 10.000 e kadar suzuki samurai dusunuyorum ( gizli toyotaciyim caktirmayin ) ne kadar butce o kadar araba meselesi anlayacaginiz.asagidaki linke bakmanizi rica edecegim.toyota beni cok cezbediyor hatta bir ara sedat...

6. mustafa coskun

Satılık İzmir'den VosVos

izmir den herkese selam.arac 1974 model olup üstünde sonradan yapilma 1.6 motor ve sanziman vardir.km si su an 81000 dedir,gercegi nedir bende bilmiyorum ama.fotograflardanda görülecegi üzere merkezi kilit,celik jant,sis lambasi mevcuttur.araci 4 ay önce vosvoscu kerim ustadan satin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR