Arama sonuçlarınız

1. adventure41

Odayeri Yaylası (Beyköy)

Tarih 1 Eylül. Şömine başında Esat'a okuduğum bir Edip Cansever şiirinden yola çıkarak tarihe not düşmek adına bu satırları karalıyorum. Şöyle diyordu zat-ı muhterem : Baylar! Bin dokuz yüz seksen birdeyiz Karşınızda eylülün sesi Ağustos çekildi, eylülün sesi Birazdan konuşacak "bu dünyada...

2. adventure41

Kaza sebebiyle satılık Feroza

Merhaba feroza severler..2 yıl önce buradaki tavsiyeleri okuyarak arazide kullanılmamış, orijinal bir feroza almıştım..(1994 model SE)aldığım ilk günden itibaren keyifle kullandım..daha sonra aracı en az benim kadar seven başka bir arkadaşıma sattım.."böylesi dosta gider" denir ya, öyle de...
  3. adventure41

Sea kayak önerisi

arkadaşlar merhaba..su sporlarını her zaman uzaktan sevmiş bir olarak yakın zamanda kano yada sea kayak almayı düşünüyorum...kullanış yeri göl ve deniz olacak şekilde tasarlanmış olmalı.. evin aşağısındaki baraj gölünde haftasonları kullanmak istiyorum mesela.. prijon marka olarak beklentilerimi...

4. adventure41

Kronik Hararet

Herkese Merhaba..uzun süredir işlerimin yoğunluğu ve haftasonu programları sebebiyle forumu takip edemiyorum..ama ne zaman baksam feroza ile ilgili detaylı, ustaları kıskandıracak bilgiler buluyorum. Burada çözüm bulabileceğime inandığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.. Araçta bir kaç aydır...
  5. adventure41

Feroza ilk izlenim (Kartepe)

Herkese merhaba..Kardeşim Esat ve ben forumu takip ederek aldığımız Ferozamızı bu gün Kartepede test etme fırsatı bulduk...1600 metre rakımda masmavi bir gökyüzü ve parıldayan bir güneşle keyifli bir pazar günü geçirdik...Kuzuyayladan zirveye çıkan bozuk zeminli ve karlı bir yolda Feroza nın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR