Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009)

Havaların ısınması nedeniyle Kaz Dağları faaliyetimizden bu yana yürüyüşe gitmemiştik. Sıcak olmasına rağmen bu hafta sonu şöyle uzun bir yürüyüş yapmak istedik. Google Earth' ten yeni bir rota belirledik. Bu rota daha önce 22 Şubat tarihinde yürüdüğümüz ve çok hoşumuza giden Gaziköy-Bekirdede...

2. ualkan

Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)

Zirve Dağcılık İzmir Şubesinin organize ettiği Kaz Dağları - Asos - Küçükkuyu Kamp ve yürüyüş faaliyetine Zirve Tekirdağ Temsilciliği olarak 8 kişi ile katıldık. Aşağıda bu faaliyete ait fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum. 3 gün süren faaliyette çok güzel yerler görme şansımız oldu. 4...
  3. ualkan

Tekirdağ; Yeniköy - Nişantepe Doğa Yürüyüşü (19 Nisan 2009)

Uzun zamandır Çorludaki arkadaşlar "bizi yürüyüşe götürmüyorsunuz" diyerek sitem ediyorlardı. Şubat ayında bir faaliyet organize etmiş, fakat hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirememiştik. Bu pazar, en sonunda bir yürüyüşte biraraya geldik. Bizim pek görmeye alışık olmadığımız bir katılım...

4. ualkan

Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

Arkadaşlar merhaba, 4-5 Nisan 2009 tarihlerinde Tekirdağ - Uçmakdere' de 4 kişi ile yaptığımız kamp' ta çektiğimiz fotoğraflardan bazılarını aşağıda ilginize sunuyorum. Yine çok sayıda fotoğraf vardı ve aralarından seçim yapmak zor oldu. Umarım beğenirsiniz. Tekirdağ' dan sabah alışveriş...
  5. ualkan

Tekirdağ; Uçmakdere Çevresi Doğa Yürüyüşü (28 Mart 2009)

28 Mart 2009 cumartesi günü yaptığımız yürüyüşe ait fotoğrafları ilginize sunuyorum. Uçmakdere Şarap Fabrikası yanından yürüyüş başlangıcı. Sütleğen bitkisi DumDum çeşme karşısından çıkış DumDum Çeşme

6. ualkan

Tekirdağ; Yeniköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2009)

21 Mart 2009 cumartesi günü plansız, programsız olarak 2 kişi evden çıktık. Her hafta sonu gittiğimiz yerlerde, farklı bir rotadan yürüme isteği ile uzun zamandır gitmediğimiz bir dere yatağından yürüdük. Yolumuzun üzerinde nereyi beğenmişsek oraya saptık. Çok keyifli, bol dinlenmeli, bol...

7. ualkan

Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

01 Mart 2009 pazar günü Tekirdağ' da Yeniköy' den Uçmakdere' ye gidiş dönüş toplam 12.4 km' lik bir yürüyüş yaptık. Etkinliğimize ait fotoğrafları ilginize sunuyorum...
  8. ualkan

Tekirdağ; Gaziköy - Bekirdede Tepe Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

22 Şubat 2009 pazar günü Gaziköy-Bekirdede rotasında 4 kişi ile bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Gezenbilir üyesi Hakan Kavaklı' da ilk defa bizimle yürüyüşe katıldı. Tekirdağ civarında doğa yürüyüşü yapılabilecek çok fazla alan olmadığı için, google earth ile farklı nereye gidebiliriz...
  9. ualkan

Tekirdağ; Mermerköy - Nişantepe - Yeniköy Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

15 Şubat 2009 pazar günü, 6 kişi ile yaklaşık olarak 6,5 saat süren bir doğa yürüyüşü yaptık. Rotamız üzerinde yıllardır görmediğimiz kadar kar vardı. Hafif kar yağışı devam ediyordu fakat hava oldukça güzeldi. Aşağıda çektiğimiz fotoğrafları ilginize sunuyorum... Mermer köyü çıkışı. Benim...

10. ualkan

Tekirdağ; Nişantepe - Kartalkaya Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2009)

07 Şubat 2009 cumartesi günü 4 kişi ile yaptığımız doğa yürüyüşünde çektiğimiz fotoğrafları paylaşmak istiyorum... Pazar günü yağmur nedeniyle yürüyüşe gelemeyen arkadaşlarımızı motive eder umarım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR