Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havaların ısınması nedeniyle Kaz Dağları faaliyetimizden bu yana yürüyüşe gitmemiştik. Sıcak olmasına rağmen bu hafta sonu şöyle uzun bir yürüyüş yapmak istedik. Google Earth' ten yeni bir rota belirledik. Bu rota daha önce 22 Şubat tarihinde yürüdüğümüz ve çok hoşumuza giden Gaziköy-Bekirdede...
Zirve Dağcılık İzmir Şubesinin organize ettiği Kaz Dağları - Asos - Küçükkuyu Kamp ve yürüyüş faaliyetine Zirve Tekirdağ Temsilciliği olarak 8 kişi ile katıldık. Aşağıda bu faaliyete ait fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum. 3 gün süren faaliyette çok güzel yerler görme şansımız oldu. 4...
Uzun zamandır Çorludaki arkadaşlar "bizi yürüyüşe götürmüyorsunuz" diyerek sitem ediyorlardı. Şubat ayında bir faaliyet organize etmiş, fakat hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirememiştik. Bu pazar, en sonunda bir yürüyüşte biraraya geldik. Bizim pek görmeye alışık olmadığımız bir katılım...
Arkadaşlar merhaba,
4-5 Nisan 2009 tarihlerinde Tekirdağ - Uçmakdere' de 4 kişi ile yaptığımız kamp' ta çektiğimiz fotoğraflardan bazılarını aşağıda ilginize sunuyorum. Yine çok sayıda fotoğraf vardı ve aralarından seçim yapmak zor oldu. Umarım beğenirsiniz.
Tekirdağ' dan sabah alışveriş...
28 Mart 2009 cumartesi günü yaptığımız yürüyüşe ait fotoğrafları ilginize sunuyorum.
Uçmakdere Şarap Fabrikası yanından yürüyüş başlangıcı.
Sütleğen bitkisi
DumDum çeşme karşısından çıkış
DumDum Çeşme
21 Mart 2009 cumartesi günü plansız, programsız olarak 2 kişi evden çıktık. Her hafta sonu gittiğimiz yerlerde, farklı bir rotadan yürüme isteği ile uzun zamandır gitmediğimiz bir dere yatağından yürüdük. Yolumuzun üzerinde nereyi beğenmişsek oraya saptık. Çok keyifli, bol dinlenmeli, bol...
01 Mart 2009 pazar günü Tekirdağ' da Yeniköy' den Uçmakdere' ye gidiş dönüş toplam 12.4 km' lik bir yürüyüş yaptık. Etkinliğimize ait fotoğrafları ilginize sunuyorum...
22 Şubat 2009 pazar günü Gaziköy-Bekirdede rotasında 4 kişi ile bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Gezenbilir üyesi Hakan Kavaklı' da ilk defa bizimle yürüyüşe katıldı.
Tekirdağ civarında doğa yürüyüşü yapılabilecek çok fazla alan olmadığı için, google earth ile farklı nereye gidebiliriz...
15 Şubat 2009 pazar günü, 6 kişi ile yaklaşık olarak 6,5 saat süren bir doğa yürüyüşü yaptık. Rotamız üzerinde yıllardır görmediğimiz kadar kar vardı. Hafif kar yağışı devam ediyordu fakat hava oldukça güzeldi.
Aşağıda çektiğimiz fotoğrafları ilginize sunuyorum...
Mermer köyü çıkışı. Benim...
07 Şubat 2009 cumartesi günü 4 kişi ile yaptığımız doğa yürüyüşünde çektiğimiz fotoğrafları paylaşmak istiyorum...
Pazar günü yağmur nedeniyle yürüyüşe gelemeyen arkadaşlarımızı motive eder umarım.