Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

arkadaşlar bundan 3 gün önce bağdat caddesinde başımdan küçük olay geçti.. inanılması güç bi şekilde çook ucuz atlattım ama bir daha böyle atlatabilir miyim bilmiyorum : )))) bilindiği üzere son zamanlarda asayiş ve trafik ekipleri ara sokaklar dahil çok sayıda çevirme yapmakta.. asayişin...

2. mertozzy

SATILIK SIFIR HI-JACK

SATILIK SIFIR HI-JACKLER... 3000 KG KALDIMA KAPASİTESİ FİYAT : 250 TL TELEFON : 0533 410 17 27
  3. mertozzy

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Arkadaslar merhaba.... Yaklasik 6 ay once almis oldugum Nissan Navaranin yenilenme calismalarini sizlerle paylasacagim... Arac aslinda sitede pek cogunuzun bildigi bir arac...

4. mertozzy

Satılık Sıfır Kutusunda ARB Diff Lock

Land Rover Discovery için ön veya arka kullanılabilen ARB kilit.. hava kompresörü ve lastik şişirme aparatı ile birlikte... sıfır.. kutusunda.. 3.000 TL
  5. mertozzy

Az Kullanılmış TV - DVD Player

araçtan yeni söktüğüm ALPINE IVA-D511R model cihazım satılıktır... yaklaşık 4 ay kullandım... dokunmatik ekran dvd oynatıcı ıphone-ıpod uyumlu bluetooth (ek modülle) navigasyon (ek modülle ) tv (ek modülle ) geri kamerası ile birlikte.. daha detaylı bilgiye internetten alpine sayfasından da...

6. mertozzy

2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM...

herkese selamlar, 2004-2005 model honda accord 2.4 arıyorum... mutlaka siyah olmalı ve içide siyah olmalı... etrafında bu özellikte araç satan bir tanıdığı olan varsa bana bilgi versin ltf.... ;)

7. mertozzy

The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri

arkadaşlar selam, tüm karadeniz gezimiz boyunca olcayto ile beraber kayıt tuttuk.. lpg ve benzin tüketimleri ile ilgili... kaç km ile gidersek kaç para yakar... disco 2 ne yakar? vx 80 ne yakar sorularına sanırım süper cvp olacak nitelikte.. hem arazi hem uzun yol ile ilgili tüm tüketimlerimiz...
  8. mertozzy

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

arkadaşlar selam, yaklaşık 15 saat süren dönüş yolculuğumuz sonucu eve ancak gelebildik.. artık resimler ve her türlü gezi notlarımız yarından itibaren yayında olacak... şimdilik hoş bulduk ;D
  9. mertozzy

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

selamlar, G4 araçlarında gördüğüm safari marka harici bir snorkel daha var. profilden yapılma. bizde ahmet ustayla kafa kafaya verdik.. yapar mıyız dedik..? yaparız dedik :) sanırım yaptık ;D hazır arabaya kış bakımı yaparken önce vinçi söküp komple dağıttık. içinden çıkan katılaşmış...

10. mertozzy

Toyota FJ70 için parça

arkadaşlar selam, 87 FJ70 için motor kulağı arıyorum. nereden bulabilirim? birde araç içine analog saat arıyorum....?? mert

11. mertozzy

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Selamlar, Bende aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum. 2001 Discovery II / V8 Otomatik Prince LPG / 2 aylık Alpine Dvd Player / dokunmatik ekran + Amfi + JBL Sub Rad-1 Dijital eğimölçer Midland Alan78 CB telsiz G4 roofrack Özel yapım slidebar / arka Tampon Warn 9100 lbs vinç Cooper STT...
  12. mertozzy

Satılık - Disco I - 1997 Model V8

Arkadaşlar, uzun uğraşlarla yaptığım aracımı başka bir proje sebebiyle satılığa çıkarttım. araç resimlerde görüldüğü gibidir. Land Rover Discovery ES paket / 4 cam oto / deri döşeme / koltuk ısıtma / klima / çift sunroof / otomatik vites 5" yükseltme 33" Cooper stt lastik Midland alan78 plus...

13. mertozzy

Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

arkadaşlar selam, standart bir disco full donanımlı bir toyotayı nasıl çeker... buyrun.. aynen böyle çeker... japonculara duyurulur ;D ;D ;D
  14. mertozzy

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

arkadaşlar selam, şu an haberleri seyrediyorum.. yine şehit verdik... yine şehit verdik... ve yine... ben gezenbilir ailesi olarak ortak bir tavır sergilememiz gerektiğini düşündüğüm için bu başlığı açtım... hepimiz özene bezene yaptığımız araçlarımızda şehitlerimiz adına birşey taşımalıyız...
  15. mertozzy

The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010)

arkadaşlar, son gezimizin tüm foto ve videoları bu sayfalarda... bizi takip etmeye devam edin THE TEAM 34

16. mertozzy

Lastik Çapı / Km saati / Yakıt Sarfiyatı Hesaplama

selamlar... bir süredir aklıma takılan bir konu..bir kaç kere arkadaşlarımla da bunu tartıştık ve hala bir sonuca varamadık. şimdi bir denklem yazacağım ve cevabını bilen varsa beri gelsin. ;D disco 2 aracım var.. orjinal lastikleri sanırım 29" civarında.. şu an üzerinde 33" lastik var...
  17. mertozzy

Discovery 2 / Çift Akü Uygulaması

selamlar, aramızda disco 2 ye ikinci akü uygulaması yapan var mı? var ise öncelikle ikinci aküyü nereye koydu? veya orjinal akü yerine çift akü koyduysa eğer optima hariç ;D hangi marka akü kullanıldı. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. mert
  18. mertozzy

The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

veee...yine bir gece aktivitesi.... ;D gece 23.30 ormana giriş, sabah 05.30 ormandan çıkış... ;D ;D

19. mertozzy

The Team 34 / Gece Gündüz Offroad Poyrazköy Polonezköy/ 1.Mayıs.2010

veee yine bir the team 34 aktivitesi.... gündüz poyrazköy, gece polonezköy... iyi seyirlerrrr
  20. mertozzy

The Team 34 / İtina İle SUZUKI Çekilir / 23.Nisan.2010

arkadaşlar, bu filmle ilgili olan gelişmeleri yazmayacağım. ama konunun başrol oyuncuları teker teker o anı muhtemelen yazacaktır. ;D muhteşem bir andı... muhteşem.... ;D ;D cem kardeşime bize bu malzemeyi verdiği için ayrıca teşekkür ederiz. hiç bir hazırlığımız boşa çıkmadı ;D ;D ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri