Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bundan 3 gün önce bağdat caddesinde başımdan küçük olay geçti.. inanılması güç bi şekilde çook ucuz atlattım ama bir daha böyle atlatabilir miyim bilmiyorum : ))))
bilindiği üzere son zamanlarda asayiş ve trafik ekipleri ara sokaklar dahil çok sayıda çevirme yapmakta.. asayişin...
Land Rover Discovery için ön veya arka kullanılabilen ARB kilit..
hava kompresörü ve lastik şişirme aparatı ile birlikte...
sıfır.. kutusunda..
3.000 TL
araçtan yeni söktüğüm ALPINE IVA-D511R model cihazım satılıktır...
yaklaşık 4 ay kullandım...
dokunmatik ekran
dvd oynatıcı
ıphone-ıpod uyumlu
bluetooth (ek modülle)
navigasyon (ek modülle )
tv (ek modülle )
geri kamerası ile birlikte..
daha detaylı bilgiye internetten alpine sayfasından da...
herkese selamlar,
2004-2005 model honda accord 2.4 arıyorum... mutlaka siyah olmalı ve içide siyah olmalı...
etrafında bu özellikte araç satan bir tanıdığı olan varsa bana bilgi versin ltf.... ;)
arkadaşlar selam,
tüm karadeniz gezimiz boyunca olcayto ile beraber kayıt tuttuk.. lpg ve benzin tüketimleri ile ilgili... kaç km ile gidersek kaç para yakar... disco 2 ne yakar? vx 80 ne yakar sorularına sanırım süper cvp olacak nitelikte.. hem arazi hem uzun yol ile ilgili tüm tüketimlerimiz...
arkadaşlar selam,
yaklaşık 15 saat süren dönüş yolculuğumuz sonucu eve ancak gelebildik.. artık resimler ve her türlü gezi notlarımız yarından itibaren yayında olacak...
şimdilik hoş bulduk ;D
selamlar,
G4 araçlarında gördüğüm safari marka harici bir snorkel daha var. profilden yapılma. bizde ahmet ustayla kafa kafaya verdik.. yapar mıyız dedik..? yaparız dedik :) sanırım yaptık ;D
hazır arabaya kış bakımı yaparken önce vinçi söküp komple dağıttık. içinden çıkan katılaşmış...
Selamlar,
Bende aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum.
2001 Discovery II / V8
Otomatik
Prince LPG / 2 aylık
Alpine Dvd Player / dokunmatik ekran + Amfi + JBL Sub
Rad-1 Dijital eğimölçer
Midland Alan78 CB telsiz
G4 roofrack
Özel yapım slidebar / arka Tampon
Warn 9100 lbs vinç
Cooper STT...
Arkadaşlar,
uzun uğraşlarla yaptığım aracımı başka bir proje sebebiyle satılığa çıkarttım.
araç resimlerde görüldüğü gibidir.
Land Rover Discovery ES paket / 4 cam oto / deri döşeme / koltuk ısıtma / klima / çift sunroof / otomatik vites
5" yükseltme
33" Cooper stt lastik
Midland alan78 plus...
arkadaşlar selam,
şu an haberleri seyrediyorum.. yine şehit verdik... yine şehit verdik... ve yine...
ben gezenbilir ailesi olarak ortak bir tavır sergilememiz gerektiğini düşündüğüm için bu başlığı açtım...
hepimiz özene bezene yaptığımız araçlarımızda şehitlerimiz adına birşey taşımalıyız...
selamlar...
bir süredir aklıma takılan bir konu..bir kaç kere arkadaşlarımla da bunu tartıştık ve hala bir sonuca varamadık. şimdi bir denklem yazacağım ve cevabını bilen varsa beri gelsin. ;D
disco 2 aracım var.. orjinal lastikleri sanırım 29" civarında.. şu an üzerinde 33" lastik var...
selamlar,
aramızda disco 2 ye ikinci akü uygulaması yapan var mı? var ise öncelikle ikinci aküyü nereye koydu? veya orjinal akü yerine çift akü koyduysa eğer optima hariç ;D hangi marka akü kullanıldı. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
mert
arkadaşlar,
bu filmle ilgili olan gelişmeleri yazmayacağım. ama konunun başrol oyuncuları teker teker o anı muhtemelen yazacaktır. ;D
muhteşem bir andı... muhteşem.... ;D ;D cem kardeşime bize bu malzemeyi verdiği için ayrıca teşekkür ederiz.
hiç bir hazırlığımız boşa çıkmadı ;D ;D
ama...