Arama sonuçlarınız

1. kaan2002

Direksiyonda Gıcırtı Sesi ?

Arkadaşlar araç 2010 model actyong SUV yaklaşık olarak 3-4 günden beri aracın direksiyonundan sağa sola çevirirken ses geliyor yolda düz giderken sola veya sağa dönmek için yavaşladığın zaman bu sesi daha net duyuyorum sebep ne olabilir çok masraf açarmı fikirleriniz önemli servis bu işi...

2. kaan2002

Hangisini Alırdınız?

Arkadaşlar genelde fiyatları birbirine yakın araçları yazdım BMW -PORSHE -MERCEDES-AUDİ gibi araçları fiyatları nedeni ile eklemedim oy kullanan arkadaşım oyunu verdiği aracın hangi özelliği nedeni ile oyunu verdiğini açıklarsa daha iyi olur diye düşünmekteyim
  3. kaan2002

Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

evet arkadaşlar sonucu bende merak ediyorum

4. kaan2002

ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin

arkadaşlar 2010 model almış olduğum actyong suv aracımın 1. yılı dolmak üzere haliyle kasko sigortası geldi çattı kaskoculardan teklif alıyorum 750 den tutun da 1300 e kadar ama anlaşamadığımız konu şu araçta bulunan dvd-tv-navigasyon sisitemi ben aracı 0 KM bayiden satın aldığımda üzerinde...
  5. kaan2002

Navigasyon Cihazı Hakkında

arkadaşlar actyon da kullanılan navigasyon cihazındaki programın eski sürümü olduğunu gördüm bunun da güncellenmesii için 2011 yılışubat ayına kadar zmanaı var aracındaki bu navigasyon yazılımın güncelleyen oldum aranızda oldu ise nasıl yaptılar anlatabilecek biri varsa seviniriim saygılar

6. kaan2002

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

aRKADAŞLAR 22.01.2010 tarihi itibari ile ben de Actiyon 4x2 araç alarak aranıza katıldım otomatik vites navigasyon.dvd m3 ,tv gibi özellikleri mevcut ben exra olarak arka park sensörü takdırdım ayrıca arka park için kamera da takdırıdm kasko ve trafik sigortası da bayiden olam üzere 53500 tl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri