Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türkiyede varmı bilmiyorum ama kamp için mukemmel bir ürün bence.Tadı da çok guzel.Poşeti bardağa boşaltıp üstüne sıcak su koyuyorsun 3-5 dakika bekletiyorsun hazır.İçinde kendi sosu da var.Fiyatı da 50 cent.Bu üründen turkiyede goren veya benzer ürünler de olabilir paylaşırsa sevinirim...
selamlar
http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=63&urun_id=17270
Bu üründen sipariş verdim ama kartuşlarını bulamıyorum.Birçok sitede stoklarımızda yok diyor olanlar da kargoyla gönderilmiyor mağazamızdan almanız gerek diyor.Bursada yaşıyorum bu kartuşları nasıl...
selam arkadaşlar.
Yurtdışından vergisiz malzeme getirme imkanım var.Ama tek bir siteden tum malzemeleri almam gerek kargo açısından.tum dağcılık malzemelerini bulabileceğim uygun fiyatlı bir site arıyorum.amazonda kamp malzemelerinde kısıtlı.
alacakalrım:
sırt çantası, çadır, baton, thermal...