Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Satılık Lr Discovery

Arkadaşlar 2003 model aracımı satıyorum. Bej renk 232 bin km. Hse paket 54,500tl Tlf0505 265 7454

2. gokdogan

Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni konu mu açsam mevcut konulara kaynakmı yapsam karar veremedim. 2003 td5 arka cam ısıtması çalışmıyor. Sigortayı kontrol etmek istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Motor kaputunu açınca akülü yanında sigortalar var bunlatma yoksa başka yerde de varmı
  3. gokdogan

Grand Vitara Xl 7 ?

Selamlar arkadaşlarlar. eski bir vitara kullanıcısıyım. fakat xl 7 yi merak ediyorum nasıl bir araç. hiç modifiye edilmiş halini falan görmedim. hiç arazi görüntüsü yok. bu araç 2.0 dizel. kaç beygir vb bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim

4. gokdogan

Araç Üstü Bağajımızı Yapalım

selamlar arkadaşlar şimdi fırsat buldukça amatör bağaj çalışmamı paylaşacağım
  5. gokdogan

Eski Dolaptan Römork Yapalım

benzer örneği çok ama yine de çalışmamı burada paylaşmak istedim. umarım beğenilir. vakit buldukça resimleri yüklemeye çalışacağım.

6. gokdogan

Kayseride 4x4 Ustaları

arkadaşlar insanın aracı sanayi isteyince nereye gideceğini, kime güveneceğini bilmiyor. burada ustaları ve adreslerini paylaşalım

7. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Malum sitede birçok disco var Bunlardan hangisine talip olmalıyım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA