Arama sonuçlarınız

1. kumruhuseyin

hararet saati ?

merhaba arkadaşlar.benim sormak istediğim garip bir soru var.civalı diye tabir edilen hararet saatinin içinde(saatle müşür arasındaki boruda) bulunan sıvı nedir.o sıvıyı bulma imkanım varmıdır.bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim...

2. kumruhuseyin

niva ?

merhaba arkadaşlar.benim öğrenmek istediğim niva sürekli dört çeker mi.4x2 olarak kullanılamaz mı yani istediğimizde 4x4 istediğimizde 4x2 kullanamıyor muyuz ? niva kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum.
  3. kumruhuseyin

Samurai İçin Açılan Topikler Neden Çok Az

ben sabırsızlıkla nisan sonunu bekliyorum suzi mi almak için şimdilik arayıştayım ama dikkatimi çeken birşey oldu: suzuki bölümünde samurai ile ilgili çok az konu var bunun sebebi olarak bir kaç ihtimal aklıma geldi; 1 ) suzuki samurai sahibi olan kişi sayısı iki elin parmaklarında az 2 ) suzuki...

4. kumruhuseyin

Suzuki Samurai mı? Lada Niva mı?

arkadaşlar tamamen cahilce bir sorum olacak af buyurun ama siz suzuki samurai ile lada niva'yı karşılaştırmış olsaydınız artı-eksi olarak hangisini seçerdiniz samurai mi niva mı ???
  5. kumruhuseyin

Tecrübesiz Kardeşinize Yardım

merhaba arkadaşlar.ben suzuki samurai almayı düşünüyorum.öncelikle öğrenmek istediğim bazı şeyler var.ilk olarak off-road düşünmüyorum.yazın yaylalarda arazide kışın avda kullanmak için düşünüyorum.4x4ler hakkında bilgim ve tecrübem yok.öğrenmek istediğim ise standart samurai bana yeterli olur...

6. kumruhuseyin

Acemi Kardeşinize Yardım.

merhaba arkadaşlar.bir iki ay içinde 4x4 araç almayı düşünüyorum.ama niva ile suzuki samurai arasında kaldım :-[.hem günlük kullanım hemde doğa gezisinde kullanacağım.kışın av yazın doğa gezilerinde çoğunlukla hafta sonları kullanacağım off-road düşünmüyorum,6000 e kadar bütçem var.azıra özellik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR