Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar.benim sormak istediğim garip bir soru var.civalı diye tabir edilen hararet saatinin içinde(saatle müşür arasındaki boruda) bulunan sıvı nedir.o sıvıyı bulma imkanım varmıdır.bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim...
ben sabırsızlıkla nisan sonunu bekliyorum suzi mi almak için şimdilik arayıştayım ama dikkatimi çeken birşey oldu: suzuki bölümünde samurai ile ilgili çok az konu var bunun sebebi olarak bir kaç ihtimal aklıma geldi;
1 ) suzuki samurai sahibi olan kişi sayısı iki elin parmaklarında az
2 ) suzuki...
arkadaşlar tamamen cahilce bir sorum olacak af buyurun ama siz suzuki samurai ile lada niva'yı karşılaştırmış olsaydınız artı-eksi olarak hangisini seçerdiniz samurai mi niva mı ???
merhaba arkadaşlar.ben suzuki samurai almayı düşünüyorum.öncelikle öğrenmek istediğim bazı şeyler var.ilk olarak off-road düşünmüyorum.yazın yaylalarda arazide kışın avda kullanmak için düşünüyorum.4x4ler hakkında bilgim ve tecrübem yok.öğrenmek istediğim ise standart samurai bana yeterli olur...
merhaba arkadaşlar.bir iki ay içinde 4x4 araç almayı düşünüyorum.ama niva ile suzuki samurai arasında kaldım :-[.hem günlük kullanım hemde doğa gezisinde kullanacağım.kışın av yazın doğa gezilerinde çoğunlukla hafta sonları kullanacağım off-road düşünmüyorum,6000 e kadar bütçem var.azıra özellik...