Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba..2006 model otomatik vites Jimny sahibiyim.4H ye geçiyor fakat 4L ye geçmiyor.dugmeye basınca ışık yanıp sonuyor fakat bağlanmıyor ne gibi bir sorun olabilir.yardimci olabilecek varmıdır
İstanbuldan sıfır aldığım aracımın michelin lastiklerini satıyorum.İstanbuldan Ankara üzeri Rizeye geldim ve söktüm hemen kış lastiklerimi taktım..1700 km yaptı o da asfaltta yani..Kendi üstünde bulunan orjinal michelin latitude tour hp 215/65/16 asfalt lastikleri..
Arkadaşlar merhaba..Elimde bir tane açık bagaj var ancak ayakları yok.Yağmur oluklu bagaj ayakları arıyorum.Set olarak,kilit ayak ve demirleriyle..Thule nin ürünlerine baktım ancak o kadar yüksek fiyatlı bir ürün istemiyorum.Daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır yardımcı olursanız...
Detaylı bilgi için bakabilrsiniz.teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-kazasiz-boyasiiz-tertemiiz-lpg-lii-49901916/detay/
merhabalar...2001 model vitaram var ve ayna mahrutiyi bozdu.rahatsız edici ses geliyor diferansiyelden..çıkma bulma şansımız olurmu ve fiyat ne kadardır acaba??yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler