Arama sonuçlarınız

1. yasinaltay

2006 Jimny 4l Sorunu

Arkadaşlar merhaba..2006 model otomatik vites Jimny sahibiyim.4H ye geçiyor fakat 4L ye geçmiyor.dugmeye basınca ışık yanıp sonuyor fakat bağlanmıyor ne gibi bir sorun olabilir.yardimci olabilecek varmıdır

2. yasinaltay

Michelin Lastiklerimi Satıyorum 215/65/16

İstanbuldan sıfır aldığım aracımın michelin lastiklerini satıyorum.İstanbuldan Ankara üzeri Rizeye geldim ve söktüm hemen kış lastiklerimi taktım..1700 km yaptı o da asfaltta yani..Kendi üstünde bulunan orjinal michelin latitude tour hp 215/65/16 asfalt lastikleri..
  3. yasinaltay

TOYOTA LAND CRUISER 1987 BAGAJ AYAKLARI ARIYORUM YARDIMMM..

Arkadaşlar merhaba..Elimde bir tane açık bagaj var ancak ayakları yok.Yağmur oluklu bagaj ayakları arıyorum.Set olarak,kilit ayak ve demirleriyle..Thule nin ürünlerine baktım ancak o kadar yüksek fiyatlı bir ürün istemiyorum.Daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır yardımcı olursanız...

4. yasinaltay

2001 Model 1.6 JLX Vitaramı SATIYORUMM..!

Detaylı bilgi için bakabilrsiniz.teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-kazasiz-boyasiiz-tertemiiz-lpg-lii-49901916/detay/
  5. yasinaltay

2001 Model 1.6 JLX Vitaramı SATIYORUM..!

ARKADAŞLAR MERHABA..Model yükseltmek içiin vitaramı satıyorum.. İlgilenenler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kazasiiz-boyasiz-lpgli-1-6-jlx-vitara-bakmadan-gecme-48725754/detay/ adresini ziyaret edebilirler. Cengiz ALTAY Cep no : 05335476465

6. yasinaltay

Suzuki Vitara 2001 Ayna Mahruti Arıyorummm ''Yardımm''

merhabalar...2001 model vitaram var ve ayna mahrutiyi bozdu.rahatsız edici ses geliyor diferansiyelden..çıkma bulma şansımız olurmu ve fiyat ne kadardır acaba??yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri