Arama sonuçlarınız

1. CRAVE

33-12,5-15 Lastik Arıyorum KL71 yada Silverstone Sport

96 model zj ye yeni aldığım 10j jantlara takmak üzere 33-12,5-15 Lastik Arıyorum desen olarak KL71 yada Silverstone Sport düşünüyorum yanaklardada desenleri olmasından dolayı lastikler sıfır yada 2. el az kullanılmış olabilir

2. CRAVE

1996 model jeep zj 5.2

selamlar gezenbilir ailesi 1 ay kadar önce orijinal olarak Ankara'dan alıp offroad yapmak için hazırladığım aracımı ev değişimi sebebi ile satıyorum inşallah satın alan dostum kazasız belasız bol çamurlu güle eylene keyfini çıkarır. aracın orj özelliklerini sıralamama gerek yok sanırım. benim...
  3. CRAVE

Defender Kapı İç Döseme Arıyorum...

selamlar 90 model lr defender için kapı içi dösemesi arıyorum aslında orj var fakat 470 tl + kdv liste fiyatı var mallum iki kapı yuzune aracın neredeyse % 10 u kadar para vermek iyi bir şey değil :) yardımlarınızı beklemekteyim..

4. CRAVE

gazzoff bızımlede gazoff baskonustaydıık....22-23-01-11

bas konus gezisi gorselleriyle bırakıyorum sizi
  5. CRAVE

87 defender gösterge paneli nerede bulurum

yenilediğim defender için acil gösterge paneli ve saatleri km benzin vs.. lagzım ama bulamıyorum yardımcı olursanız cok memnun olurum.

6. CRAVE

satılık 87 defender 110

selamlar yeni arac aldıgım için defender ı satıyorum tum bakımları yapıldı masrafsız alan dogrudan off road yapabilir tek eksigi lastık ve vinc simdiden alana hayırlı ugurlu olsun

7. CRAVE

vinç önüne takılan makara arıyorum

selamlar defender marka aracıma vinç taktırmak üzere tamponumu değiştirdim birde vinç buldum fakat ön tarafataki makaraları hazır bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri