Arama sonuçlarınız

1. E

1999 Navigator Tekleme

Sayin arkadaslar 20 gun once aracimla gezerlen(1999 lincoln navigator) birden titremeye basladi ve ariza isigi yandi Hemen bir cihaza baglattim ve 1 ve 2. Silindirde atesleme hatasi yazdi Kaputu actik lpg hortumu patlamis ve bir miktar suyu bu iki bobinin ustune atmis 2 tane bobin siparis ettim...

2. E

1999 Lincoln Navigator 4×4

Arkadaslar merhaba Bundan 4 ay once 1999 navigator 5.4 cc v8 32 valf 305 hp aldim Dun yol sartlarindan dolayi aracimi 4h moduna aldim 70 80 km hizlarda cok hafif virajli uzun yolda 25 km gittim Hicbir sikinti vuruntu ve degisik bir ses olmadi Ama sehir icine girdigimde ara yollarda direksiyonu...
  3. E

LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ

SAYIN ÜYELER aracımda jant lastik değişimine gidicem fakat benim bildiğim ölçülerin dışında bazı lastik ölçüleri var mesela benim bildiğim 285-75-15 ama birde 33x12.5x15 gibi lastik ölçüleri var bu ölçülerin cm olarak karşılığına nasıl bulabilirim benim istediğim lastik 315-75-16 mt bunun...

4. E

BU DA BENİM UFAKLIK

EVET
  5. E

merhaba doğa dostları

arkadaşlar merhaba ben emre izmirliyim 33 yaşında serbest meslek sahibiyim 98 model bir explorer alma aşamasındayım araç hakkında sitenizde yeterli bilgi var benim sormak istediğim bu araçlardan anlayan usta çok azmış hangi ford yetkili servisini arasam expertiz için bana tam sağlıklı bir bilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR