Arama sonuçlarınız

1. sedakaya

İki Dil Bir Bavul

Merhaba, Ülkemizin eğitim alanındaki bir gerçeğinin hiç rol yapılmadan akatarıldığı bir belgesel film. İzlemeli ve izlettirilmeli. " Son aylarda en çok konuşulan ve karşımıza çıkan konu oldu Türklük - Kürtlük konusu. İstenmeyen olaylar yaşadık ve hala da yaşamaktayız. İşte tam da böyle bir...

2. sedakaya

Büyük Oyun / A Step İnto The Darkness - Atıl İNAÇ

Merhaba, 29. Uluslararası film festivalinde izleme fırsatı bulmuştum. Tavsiye ederim. " 29. Uluslararası Film Festivali'yle beraber buradaki film yazıları sıklaşmaya başladı. Ama filmler güzel olunca paylaşmamak olmuyor. Yine tercihimiz son zamanlarda olduğu gibi Türk filminden yana oldu...
  3. sedakaya

Mudurnu-Göynük

" Her Yer Atölye " diyerek çıktığımız keşiflerden biri oldu Mudurnu - Göynük gezisi. Hakkında neredeyse hiç bir bilgimin olmadığı ve malesef benim için sadece tavuklarıyla meşhur bir yerdi Mudurnu. Beni bu kadar şaşırtacağını ve etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası. Yolculuğumuz sabah erken...

4. sedakaya

Mısır Seyahati

Kahire ... Gitmeden önce yaptığımız tüm araştırmalarda hep aynı şeyleri okuduk ya da duyduk onunla ilgili. Özellikle Sharm El Sheikh'ten sonra orada nasıl zaman geçireceğimizi düşünmüştük. Oysa dolu dolu geçirdiğimiz iki günün sonunda sevdik Kahire'yi. Hatta bir - iki gün daha kalabilmeyi...
  5. sedakaya

Sharm El Sheikh Gezisi

Mısır... Son birkaç aydır çok istiyorduk oraya gitmeyi. Bir türlü ayarlayamadık derken 27 Şubat - 6 Mart haftası Pronto Tur ile Sharm El Sheikh - Kahire - İskenderiye turuna çıkabildik. Oldukça uzun, yorucu ama bir o kadar da harika bir tatil ve keşif oldu bizim için. Unutulmayacaklar listesinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

SON KONULAR

Geri