Arama sonuçlarınız

1. T

19 mayıs c.tesi günü Sarı mehmet in yurdu olarak bilinen:Demirkazık eteklerinde

19 mayıs c.tesi günü Sarı mehmet in yurdu olarak bilinen:Demirkazık eteklerinde kamplı gezimiz olacaktır.Katılımcı arkadaşlara duyurulur,sarı mehmet in yurdu için yanınıza çadırlarınızı uyku tulumlarınızı alınız(hava şartları çok sert olduğundan dolayı lütfen tedarikli olalım malum gece hava...

2. T

L200 için Llastik Önerisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-4x4-offroad-yokohama-g001c-265-70-r17-mud-terrain-oltay-com-tr-83752693/detay/ linkte görülen lastiği L200 e düşünüyorum acaba kullanan test eden arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  3. T

Yine yeni yeniden köşk gezimiz

‎01 offroad ailesi olarak Mahmut Demir öncülüğünde yine bir köşk gezisini geride bıraktık tüm grup arkadaşlarıma,misafirlerimize,büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim, bir dahaki etkinlik e kadar sağlıcakla kalın.Fotolar en yakın zamanda buraya eklenecektir bizi takip etmeye devam edin :D İ.K.Y

4. T

Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi

01 Offroad grubu Adana da ilk etkinliğini Mahmur Demir öncülüğünde gerçekleştirmiştir.Tüm gezenbilir ailesi bizi takip etmeye devam etsin
  5. T

jimny için lastik öneri

selamlar nihayet jimny me zaman ayırmaya başladım öncelikle debriyaj seti ile başladık sonrasında lastik ve yükseltme ile yola devam ediyoruz.Çok ağır arazi şartlarında kullanma fikrim olmadığından atr cinsi lastiklere yöneldim pirelli scorpion 215/80/15 lastik düşünüyorum acaba kullanan ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri