Arama sonuçlarınız

1. zilzurna

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Merhaba , Bu da benim Vx100 üm... Uzun bir araştırma ve çalışma sonrasında Vx100 konusunda bayağı bilgi sahibi oldum sanırım. Sonunda keyifle binebileceğim bir araç buldum.

2. zilzurna

1997 Pajero 3.5 V6 3k Hk.

Merhaba, Ankara'da aracım için usta ve yedek parça arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar
  3. zilzurna

2001 Land Cruiser sağ ön cam düğmesi hk.

Selamlar, 2001 Land Cruiser için sağ ön kapı cam düğmesi arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

4. zilzurna

2001 Land Cruiser için LPG Sistemi önerileri?

Merhaba 2001 model aracım için Lpg Sistemi araştırıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Selamlar
  5. zilzurna

2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

Merhaba, 2001 Toyota Land Cruiser Vx100 için bej rengi bagaj perdesi arıyorum. Bulabileceğim yer konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

6. zilzurna

Mitsubishi Pajero 3.5 6G74 hk.

Selamlar, 6G74 V6 3500 motor Pajero için Eksantrik Dişlisi arıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar

7. zilzurna

Range Rover Sport Diesel Motor hk.

Selamlar, Range Rover Sport 2.7 diesel için yeni motor arıyorum? Fiyat ve tedarikçi hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum... Saygılar
  8. zilzurna

'01 WJ Şanzıman problemi hk.

Selamlar, 2001 WJ de vites , geriden yada boştan D konumuna geçince şanzıman yaklaşık 2-3 saniye sonra bir sarsıntı sonrası vitese geçiyor. Bu normal midir? Yorumlarınızı bekliyorum Saygılar
  9. zilzurna

2003 WJ için Simit Tank hk.

Herkese Slm, 2003 Wj için takılabilecek en büyük simit tank ölçüsü nedir?

10. zilzurna

2003 WJ 4.7 OVERLAND hk.

Herkese Slm, 2003 WJ 4.7 Overland ile Limited versiyonu arasında ne fark vardır? Bilgisi olan paylaşır ise sevinirim... Saygılar

11. zilzurna

Liberty Renegade Arka Cam Rezistansı hk.

Herkese Selam, Arka cam rezistansını çalıştıran cam üzerindeki 2 soketten birisini ,arabayı yıkayan cocuk camı silerken kopartmış :( Tamiri konusunda yardıma ihtiyacım var. Kimi iletken yapıştırıcı halleder diyor kimi de lehim yaptır diyor, bir başkası lehim camı patlatır diyor... Konu hakkında...
  12. zilzurna

Land Cruiser Vx100 Arıyorum...!!!

Herkese Slm 2003-2005 model Satılık Vx100 arıyorum. Tüm LC sahibi arkadaşlara duyurulur. Saygılar

13. zilzurna

2005 Liberty 2.8 CRD hk.

Selamlar, Liberty 2.8 CRD lerin performans ve yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler
  14. zilzurna

TMAX 9000 Vinç hk. yardım

Selamlar , Ankara'da TMAX için vinç tamiri yapan servis bulabilir miyiz?
  15. zilzurna

Çeki Demiri Hakkında Yardım!

Selamlar, 2003 Renegade için Amerika'dan Valley marka çeki demiri getirttim. Fakat ruhsata işlenmesi için E belgesi istiyorlar. Sanırım bu belge Avrupa Birliği normlarına uygunluk belgesi gibi birşey. Bu parça amerikan yapımı olduğu için kutu içinden böyle bir belge çıkmadı. Bu şartlarda çeki...

16. zilzurna

2003 KJ Renegade

ZJ den sonra KJ ye geçiş yaptık. Hayırlı olur inşallah..!!!
  17. zilzurna

03 Liberty Renegade için Paspas Seti ve Bull Bar

03 Liberty Renegade im için Kauçuk Paspas seti ve Bull Bar arıyorum. Satıldığı yeri bilen gören duyan var mı? Saygılar
  18. zilzurna

Forumda KJ ler hakkında birşey bulamadım.

Gezenbilir.com da KJ Liberty Renegade modelleri ile ilgili herhangi ibr topic var mı?

19. zilzurna

1997 ZJ İçin Diff-lock Tavsiyesi?

Herkese Selam, 97 ZJ için Differansiyel Kilidi almak istiyorum. Fiyat ve marka konusunda tecrübelerinizden faydalanabilir miyim? Teşekkürler
  20. zilzurna

97 ZJ mi satıyorum...!!! Eşi Benzeri Yok..!!!

Arkadaşlar , 1997 model ZJ mi satıyorum. Orjinal 54.000 milde Garaj Arabası Değişen Boya hiçbirşey yok Tv,DVD,Vcd,Mp3,Navigasyon,Geri Vites Kamerası Çalışmayan hiçbir aksamı yok Hiç araziye girmemiş. Prins marka LPG kiti Fiyatı :25.500 TL Takas düşünmüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri