Arama sonuçlarınız

1. A

Kasnak ve Ses Problemi

Arkadaslar 92 XJ aracimin yaklasik 3 ay once direksiyon pompasi ve kasnagi ile kayisini degistirttim. O gunden sonra arac ilk calistirmadan motor isinana kadar kayistan kus oter gibi ses yapiyor.. Defalarca ustaya tekrar goturdum sesi kesemedi.. Dun yine goturdum baska bir ustaya kasnak yanlis...

2. A

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

Arkadaslar forum yoneticileri de izin verirse actigim basligi lutfen reklam amacli kullanmayalim sadece kullanici fikirlerini NEDENLERİ ile paylasalim.
  3. A

TUV Muayene ile İlgili Bazı Sorular?

Arkadaslar yeni aldigim 92 model XJ nin ruhsatini dun aldim.. Bildigim kadari ile bu araclarin muayenesi yillik yapiliyor. Ancak benim aracimida aracin cinsi bolumunde Otomobil ve parantez icinde arazi tasiti yaziyor. Ve daha onceki muayenesi 2009 haziranda yapilmis ve 2 yillik muayenesi var...

4. A

Jeepster Consept

jeepster consept
  5. A

JEEP Organizasyonu

Sevgili arkadaslar, Gezenbilirin kidemli uyeleri; Istanbulda bir Jeep tanisma gezisi yapsak , bir kahvalti organizasyonu veya mangal organizasyonu.. Fikri olan arkadasim var mi acaba

6. A

XJ-1992

Merhaba arkadaslar, 92 model xj limited icin istanbul asya yakasinda ucretsiz ekspertiz yaptirabilecegim bir yer var mi acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri