Arama sonuçlarınız

1. M

Nikon Lens İçin Teknik Destek İhtiyacı

Arkadaşlar merhaba, Ne zamandır aranıza katılamıyorum. Şimdi bi derdim olduğundan iğrenç bi arkadaş olarak buraya mesaj yazıyorum, hiç utanmadan :) ya da... bi miktar utanıyorum aslında, yoksa bu kadar dil dökmezdim di mi? :) aslında her zaman aklımda ve gönlümdesiniz... şartlar işte... :P...

2. M

Balayı Mekanı

Arkadaşlar merhaba, Uzun bir süredir iş yoğunluğundan haberleşemiyoruz. İş derken, hem profesyonel iş hayatı, hem de ince işlerden bahsediyorum aslında :) Kısmet olursa bu yaz sonunda evleneceğim. :) Düğüne sizleri de beklediğimi bir ön bilgilendirme olarak burada geçiyorum. Bunun detaylarına...
  3. M

Güney Marmara (Mini) Gezisi

bu bana yapılır mı ey gezenbilir server!!!! :'( :'( :'( 3 saatte yazdığım gezi yazısını "The request timed out before the page could be retrieved. " deyip sonra da yutarak, geri vermeyerek yıktın beni!!! yazmıyorum kardeşim yazımı yaw! :P:P:P yok sana yazı mazı!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:(...

4. M

Pentax Tamiri Hakkında Yardım

selam arkadaşlar, elimde bir adep pentax mz-60 var. ufak bir sorunu var, açılmıyor ;D ;D ;D bunu tamir ettirebileceğim spesifik bir yer önerebilir misiniz? sirkeciye gidip pentax yazısını gördüğüm bi yere vermek istemiyorum, zira sorunun ne olduğu konusunda fikrim olmadığından önerilen...
  5. M

Güney Marmara Turu

Merhaba arkadaşlar, Bayram tatilinde Güney Marmara - Kuzey Ege bölgesinde bir tur yapmayı planlıyoruz. Turu otomobille yapacağız ve niyetimiz İznik, Cumalıkızık, Manyas, Erdek, Mudanya gibi görmeye değer olduğunu düşündüğümüz yerleri kapsayacak. Hatta Bergama da düşündüklerimiz içindeydi ama...

6. M

Ay Fotoğrafı Hakkında

Merhaba, Benim bir sorum olacak. Gece ay fotoğrafları çekmek istediğim zaman aşağıdaki örneklerde olduğu gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Gökyüzünde ay ile birlikte ay ışığının yansıdığı bulutları ve hatta yerdeki ağacın dallarının silüetini de görüntülemek istiyorum. Fakat enstantaneyi uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR