Arama sonuçlarınız

1. E

Bu Acemiye Motokros İçin Dostlardan Yardım Talebi

arkadaşlar, bir motokros alıp 4x4 ümle gezdiğim yaylaları şimdi motosikletle gezmeyi planlıyorum. bu açıdan bana tavsiye edeceğiniz kros motor ve cc 'si hakkında tavsiyeleriniz olursa sevinirim. aradığım kros, arazide beni tatmin etsin istiyorum. piyasada o kadar motosiklet markası ve çeşidi var...

2. E

6 Hp Parsun Lütfen Bu Acemiye Acil Yardım

arkadaşlar bottan sonra ikinci el 6 hp parsun motor aldım. motor 2014 mayısında alınmış, aldığım arkadaş bir kere kullanmış. moturun durumundan ve faturasında belli oluyor. motoru ilk kullandığımda çalıştırdım denizde gezdim epey de zevk aldım. hatta balık tutmayı bırakıp kendimi motor...
  3. E

Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş

arkadaşlar rizede ikamet ediyorum. şu sıralar balık avı için motorsuz bot almak istiyorum. offroad dan sonra şimdi bu işe merak saldım. hafta sonları oğlumla ve belki bir kişi de dahil olmak üç kişi falan balığa çıkmak istiyorum. sahilden 100-300 metre kadar açılacağız. bu yüzden, hangi tür...

4. E

Satılık Bridgestone 235/60/16 At Lastik Sıfır Ayarında

arkadaşlar 10.6.2014 tarihi itibariyle suzuki v6 aracımı yükselttiğim için araca daha yeni aldığım bridgestone AT 235/60/16 ebatındaki lasitklerim satılıktır. lastiklerin sakalları ve sıfır alındığında kanallarındaki boyaları hala üzerinde durmaktadır. yırtık, patlak veya herhangi bir kusuru...
  5. E

Takas Alternatifli Satılık 98 Model 2.0 V6 Orjinal

araçla ilgili detaylı bilgi: Linkback: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103649.0

6. E

Takas Alternatifli Satılık 98 Model 2.0 V6 Vitara Orjinal

araçla ilgili detaylı bilgiyi şurada bulabilirsiniz: Linkback: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103649.0

7. E

Takas Alternatifli Satılık 98 Model 2.0 V6 Orjinal

arkadaşlar, küçük lokal boyaları hariç kazasız, boyasız, 98 model 2.0 v6 aracım satılıktır. aracın motoru krank miline varıncaya(ne kadar subap, piston, segman, zincir, yağ pompası, piston kolları vs vs.) kadar tüm motor parçaları tekrar ediyorum tüm motor parçaları orijinal japon parçalarıyla...
  8. E

Ucuza Satılık 2005 Model 2.0 Motor Grand Vitara

arkadaşlar bana artık küçük geldiğinden dolayı 2005model, 2.0 motor grand vitaramı ya satmak ya da 5 kapılı bir 4x4 le takas etmek istiyorum. ilan malum sitede 125521358 nolu ilanla mevcuttur. site içinden birine giderse memnun olurum. aracın bütün bakımları yapılmış, hiçbir problemi yoktur...
  9. E

Şu Aracı Almak İsteyenler Dikkat

aşağıda linkini verdiğim araç ezikten dolayı parçalarının değiştiğini ve 5 yıllık hasarsızlık kaydının olduğunu belirtmekte. ancak aracın rent a car aracı olduğunu ve bir kaç yıl önce safari de sağdan ağaca vurduğunu biliniz. amacım kimsenin ticaretine mani olmak değil ancak bu tür ilanları...

10. E

Grand Vitaracılar İçin Bir Soru.

arkadaşlar, grand vitara oval kasalarda 2005, dört çekere aldığımızda yeşil yanan 4WD ışığı sürekli yanıp sönmeli mi, yoksa sabit bir şekilde yanık mı kalmalı!. , 4 çeker hava hortum borularının yanlış takıldığından şüpheleniyorum da!. lütfen acil cevap. şimdiden teşekkür ederim.

11. E

Grand Vitara - Yükseltme Kiti ve AT Lastik Aranıyor

arkadaşlar 3 kapı grand vitaram için yükseltme kiti ve arazi lastikleri arıyorum. satmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen 05362246016 yı arasın.
  12. E

satılık grand vitara koruma demirleri

arkadaşlar, arazide bana engel olacağını düşündüğümden aracımdaki ön ve arka koruma demirlerini çıkarttım ve ihtiyacı olana her ikisini de toplam 150 tl ye verebilirim. isteyenler 05362246016 telden arayabilir.

13. E

2005 gran vitara için yardım

arkadaşlar 2.0 motor 2005 model tek kapı grand vitara aldım. ancak üzrindeki lastikler küçük ve aracın orjinal lastiği değil, orjinal lastik ebadlarını söyletrmisiniz. aracımı lastikten yükseltmek istesem acaba en son hangi ebadları kullanabilrim.teşekkürler.
  14. E

tüm dustercıların dikkatine

arkadaşlar, ümit arkadaşımızın mirac adında bir oğlu olmuştur. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum. ama korkum şu ki çocuğa nüfusta, duster junior ya da duster can ismini de verebilir. bildiğiniz gibi ümit tam bir duster kolik. şu andan itibaren ümidin bagajında kamp malzemeleri...
  15. E

nissan terrano aks kafası arıyorum

arkadaşlar yeni aldığım 2000 model 2.7 dizel otomatik terranomun için sol aks kafası arıyorum. ustanın elinde vardı ve 100tl gibi bir ücrete takacaktı ancak bunlar iki tipmiş ve ustanın elindeki buna uymadı. ustanın elindeki kalın frezeliymiş, birde bunların incesi oluyormuş. 98,99,2000 ve 2001...

16. E

Satılık - 1998 Model Suzuki Samurai

arkadaşlar 98 model samurayımı satıyorum. problemsiz. 2012 e kadar da muayenesi tamam. yine suzuki marka yüksek modelli bir jimnyim olduğundan satıyorum.yoksa satmazdım.gezenbilir üyelerine kelepir bir şekilde veririm. ancak lütfen ciddi arkadaşlar arasın.çünkü çok yoğunum. tel.05362246016

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri