Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavanla Gürcistan Ermenistan

Selam arkadaşlar Türkiyeden çıkarken programımızı gürcü Azeri ve Ermenistan olarak yaptık,batumda birgün kaldıktan sonra tiflistede birgün kalıp Azeri gümrüğüne devam ettik bazı seyahat sitelerinden edindiğim bilgilerde Azerbeycanın gümrük kapısında vize verdiğini yazıyordu fakat Azeri...

2. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Merhaba seyahatsever arkadaşlar gürbulaktan Bu seyahate çıkarken hedefi umman olarak düşündüm seyahati seven bir arkadaşımla yola çıktım,irana daha evvel üç defa gitmiştim. Fakat karavanla bu rotaya ilk seyahatim,internetten vizeleri araştırdım umman vizesi gümrük kapısından alınabiliyor...
  3. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

iki arkadaş kendimize st petersburgu hedef koyarak karavanla yola çıktık 28 haziranda bulgara geçtik plovdiv de birgün kaldık burgaz varna arasında olan nessebarda yine mola verdik denizi iyi olmasada gezilmesi ve görülmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. nessebarda birgün kaldıktan sonra...

4. windyhill

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

SELAM ARKADAŞLAR Amerikada karavan kiralayıp seyahat etmek istiyorum hangi mevsimi tercih etmeliyim seyahate nereden başlamalıyım ve nerelere gitmeliyim kiraladığım karavanı seyahatimin bittiği noktada teslim edebilirmiyim kiralama maliyetleri hakkında bilgi ve deneyimi olan arkadaşların bilgi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.