Arama sonuçlarınız

1. Adrelinsıfır

23 Nisan etkinliği

Bulunduğumuz bölgelerde genellikle belde belediyelerinin yaptığı resmi kutlamalar ardından tören geçişi gibi araçlar peş peşe geçiş yapıyor.Bizlerde araçlarımızla bir konvoy yapıp bu konvoylara renk katsak çocuklar için renkli bir görsel olmazmı?Ne dersiniz?

2. Adrelinsıfır

Hatay Damlataş Mağarası

Hatay damlataş mağarası dörtyol ilçesi sincan köyü ve yaylasının üst tarafında sincan yaylasından 3 km ileridedir.Görüntüleri burdan yükledikten sonra paylaşacağım.
  3. Adrelinsıfır

Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu

Hatay'ın dörtyol ilçesinde sincan yaylası üzerinde pazar günü keşfettiğim dağlık ve ormanlık içinde çok güzel bir yer.Ayrıca suyun böbrek taşı olanlarada şifalı geldiği söyleniyor.Fotoğrafları burdan sizlerle paylaşacağım.

4. Adrelinsıfır

Similatör Programı

Elimde mevcut bulunan similatör programını CDRD'da kuramıyorum, DVDRD olması gerekiyor. CDRD'a göre elinde programı olan varsa programın ismini söyleyebilirmi?
  5. Adrelinsıfır

SatılıkTrainer Eğitim Uçağı

46 os motorla kendi kullandığım Trainer eğitim uçağımı bir üst modele geçtiğim için sadece gövde olarak satıyorum kırığı çıkığı yoktur.Fiyat 110 tl kargo alıcıya aittir.Ayrıca benzin deposu gövdenin içindedir.

6. Adrelinsıfır

Tanışma Platformunu Bulamıyorum

Tanışma platformunu bulamıyorum,ayrıca ATV kullanıcıları hangi isim altında toplanmış bulamıyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR