Arama sonuçlarınız

1. gumush

ATV secimi

Merhaba , ATV'ler ile ilgileniyorum , simdilik bilgi toplama asamasindayim. Arazide gezmek icin istiyorum , gordugum orman yollarina gireyim , biraz kesif gibi. Surat ve sportif akrobasi atlama ziplama yok kafamda , ama engelleri rahat asabilsin istiyorum. Tripod [ belki ] ve makinem ile...

2. gumush

Garmin Zumo 550

Merhaba , asagida ozelliklerini gonderecegim , motosikletimde monte olan , temiz kullanilmis , tum guncel haritalar yuklu olan Garmin Zumo 550'mi satiyorum. Fiyat olarak 1000YTL dusunuyorum. 1000YTL
  3. gumush

MicroTALK® CXR900 30-Mile Radio Gercekten 30 Mil Olabilir mi ?

http://www.cobra.com/products/two-way-radios/microtalk-cxr900-30-mile-radio-with-weather adresindeki telsizi inceliyordum. Bende de yine Cobra MT950 gibi bir modeli var. Ancak menzil oldukca kotu. Motor ile seyahat sirasinda grup lar arasi konusma seklinde kullanmak istiyoruz. Ancak bu...

4. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Bir arkadasimin GPS'ine turkce arayuz yuklemek istiyoruz. USB Storage mode'da sadece harita dosyasini gorebiliyoruz. Bu konuda bilgisi olan bir arkadas var mi ?
  5. gumush

CB Telsiz Kapasite ve Kullanım Alanları

Midland firmasina ait CB 42 Multi modelini internet'te gordum. Yurt disindaki sitelerde. Bu tip bir urun ile asagidaki nedenden ilgileniyorum. Ben motorumda iletisim icin ( diger arkadaslar ile yada ozel durumlarda sesimi duyurabilecegim herhangibiri ile ) bu telsizden edinmeyi dusunuyorum...

6. gumush

Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ?

Genelde gordugum kadari ile bircok kisi iletisim icin PMR telsizleri kullaniyor. Ben yaptigim denemelerde mesafe konusunda bu urunlerin cokda basarili olmadigini gordum. Bu nedenle bu konuda biraz arastirma yaptim. CB mobil telsizlerin basari ile kullanilabilecegini dusunuyorum , bu konuda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.