Arama sonuçlarınız

1. motorize06

Waeco Cf 35

waeco cf 35 kompresörlü buzdolabı 12 24 volt sıfır ambalajında 1150 tl

2. motorize06

Suzuki Jimi Direksiyon Kutusu

kutu saglam ve temizdir saglam bir aractan kendim söktüm yurt dısından gelmedir sadece suzuki jimi oldugunu biliyorum tipi modeli hakkında bilgim yok resimlerini sonra yükleyecem fiyatı 450 tl
  3. motorize06

Pajero Direksiyon Pompası Ve Kutusu

pajero direksiyon pompası ve kutusu set halinde satılıktır fiyatı 550 tl sudan ucuz yurt dısından gelmistir ve iade garantilidir 0 537 406 81 14 telefondan ulasamazsanız burdan yazabilirsiniz

4. motorize06

ölüm çukuru

gercek bir ölüm cukuru http://www.youtube.com/watch?v=Wjjdhwt5R2w
  5. motorize06

anadol parca

herkese selam 76 anadol sahibiyim istanbulda anadol icin tampon kapı ve cam lastikleri satan kim var acaba

6. motorize06

Satılık Otomatik Hub

cıkma otamatik porya kilidi hub fronteredan sökülmüstür 0537 406 81 14 telden ulasamazsanız mesaj yazabilisiniz fiyatı 350 tl

7. motorize06

Dandik Dodik İmalatı Yapalım

kullanılan malzeme tır römoklarının arka kapakları arasındaki fitil
  8. motorize06

mitsubishi pajero egim metre altimetre

pajero egim metre altimetre ............ pusula ve termometrenin sensörleri yok fiyatı 350 tl tel 0537 406 81 14
  9. motorize06

land cruıser direksiyon kutusu

direksiyon mili ile beraber land cruıser hidrolik direksiyon kutusu fiyat 450 tl parca yurt dısından gelmistir pompası yok sadece kutu tel 0537 406 81 14 ilgilenen arkadaslar telden ulasabilir parca bolu mengen dedir

10. motorize06

85 hilux nikelajlı ön tampon arıyorum

arkadaslar 85 model hilux icin nikelajlı ön tampon arıyorum nerde bulabilirim acaba ? sordugum parcacılarda malesef yok

11. motorize06

59 model vespa

arkadaslar 59 model vespam var ve restore yapmayı düsünüyorum fakat motor oldukca kötü durumda bu konunun ustasını bilen varmı motor yapıldıktan sonra baslamak istiyorum vespanın ruhsatı yok öyle aldım alırkende restore yapmak icin degil bahcenin bir kenarına süs olsun diye koymak icin almıstım...
  12. motorize06

PAJERO ALTİMETRE EGİM METRE

arkadaslar resimde görünen parcayı 85 model hılux e takmayı düsünüyorum aslında hılux ün kendi altimetresi var ama hurdacı 500 tl istedi bende bunu ebay den satın aldım pajeronun orjinal saati .Sormak istedigim pusulası ve termometresi kablolarını baglayınca normal calısırmı termometre icin dıs...

13. motorize06

Kilo ile 4x4

10 yıl önce kilo hesabıyla satılan eski 4x4 araclar simdi dag aslanı,çöl aslanı,arazi canavarı,emsalsiz ,falan filan ne oldu bu araclarada birden fiyatları 10 kat birden arttı 2 bin tl ye al bi arac, altına bir jant lastik, abuk subuk lambalarıda sagına soluna tak olsun sana arazi canavarı...
  14. motorize06

1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması

eski model dizel araclar malesef biraz sesli ve vibrasyonlu calısmakta hele bide yılların verdigi yıpranmayı eklersek bu seslerin artması normal.ben her ne kadar hilux ün rolantideki calısma sesini sevsemde yola cıkınca iceri gelen motor ugultusu ve hava fıltresinden gelen ugultu beni rahatsız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.