Arama sonuçlarınız

1. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Bu kül tablası ben jipimi aldigimda benimkinden de cikmisti, ayni kul tablasini muhtelif araclarda da gordum, bu acaba askeriye de takilan standard bir aksesuar midir? Yoksa sonradan mi takilmistir? Bilen var midir?

2. sinannasirli

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Merhaba, Hakki bey'in restorasyonu ve seyit hocamin katilimlari forumu hareketlendirdi. Ben de bu vesile ile yaklasik 3 ay once firsat bulup da elden gecirdigim Orjinal erken donem Willys icin fabrika opsiyonu olan harrison marka kaloriferimi paylasiyorum. Devridaim sistemtemine takilan...
  3. sinannasirli

Bu Da Benim Willys Cj3b Jeep 1954 Model

Son zamanlarda herkes resimleri aracinin paylasiyor ben de paylasayim dedim.

4. sinannasirli

Yardim, benzin depo kapagi

Halihazirda eskimis gorunen depo kapagini daha guzel gorunen anadol depo kapagi ile degistirdim. Hafif kapakta buharlasma ve yogusmadan dolayi depo agzinda biraz sizinti olustu. Conta bira ufak geliyordu. Onu da onlemek icin saglam uc milimlik mantardan conta kesip eskisini attik. Simdi oh be...
  5. sinannasirli

Willys direksiyon boyanir mi?

Willys direksiyonumda ciddi catlak ve hata kopmalar var. Pattex' in sattigi tamir ekspres diye bir urun aldim gecenlerde daha denemek kismet olmadi. Bildigimiz epoksi macun aslinda. Bununla catlaklari doldurmak istiyorum. Fakat rengi beyaz oldugundan sonra direksiyonu boyamak gerekecek...

6. sinannasirli

CJ diye bir arac var mi? Willysden ne farki var?

O senin dedigin Willis. Hayir Tuzla. Yok Cj. 1948 model CJ3B ? 1949 Model Cj5 gorunumlu? Forumda bu sekilde ucup gidiyor. Bu araclari amerikalilar yapmislar ve asagidaki tarih araliklarinda bu asagidaki modeller uretilmis. Ha yillara gore farklar var midir? evet. Ozellikle erken donem /...

7. sinannasirli

CJ3b Hava filtresi fikirler?

Normalde cj3ler icin yagli tip hava filtresinin icinde tel filtre gibi bir parca olmasi lazim (cikmiyor bu parca oraya sabit. 2 parcali bu hava filtresinin ust kisminda, tam filtrenin hava aldigi deliklerin hizasina gelen kisimda ic tarafta), ben benimkinin bakimini yaparken (bakim dedigim ac...
  8. sinannasirli

ALINIK WILLYSKOLTUK, WILLYS KOLTUK ARIYORUM

1953 model Willys CJ3B aracim icin orjinal koltuk, koltuktan geriye kalan (demir kasasi saglam olmak kaydiyla) ariyorum. Orjinal olmayan spor/ Dogan SLX gorunumlu / sonradan degismis vs. vs. koltuklar ile ilgilenmiyorum, Elinde satılık / atılık koltuk olan resimleri ve istedigi fiyati yazarsa...
  9. sinannasirli

Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor

1953 model CJ3B aracim icin orjinal koltuk, koltuktan geriye kalan (demir kasasi saglam olmak kaydiyla) ariyorum. Orjinal olmayan spor/ Dogan SLX gorunumlu / sonradan degismis vs. vs. koltuklar ile ilgilenmiyorum, Elinde satılık / atılık koltuk olan resimleri ve istedigi fiyati yazarsa cok...

10. sinannasirli

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Arkadaslar, Willys sahibi olan cok insan yok, agirlikli CJ5 kullaniyor herkes, ve bu forum da hic aktif degil. Sizden ricam willys olanlar elinde fotograflariyla filan buraya yazar mi ismini? Bazen birseyler soracagimiz oluyor kimse kimseyi tanımıyor. Tesekkurler. Sinan 1953 Uzun Sase CJ3b

11. sinannasirli

CJ ve Willys Şase kısaltma

Arkadaslar aranizda hic Şase kestirip kisaltan oldu mu? Saglikli oldu mu? Ve maliyeti ne kadar tutuyor ortalama? (Kaporta haric) Bende sonradan uzaltilmis bir CJ3 var, orjinaline dondurmeyi dusunuyorum da astari yuzunden pahallıya mı çıkar onu arastiriyorum. Zaten kısaltsam da aynı da kalsa...
  12. sinannasirli

55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

Merhaba, siteye yeni kayıt oldum. Konulari elimden geldigi kadar inceledim. Biliyorum bu tarz sorular daha once cok sorulmus ama yine de ben de bir konu acayim dedim. Son zamanlarda klasik oto merakim var. Ama mustang vs vs gibi daha yuksek butceli araclarla başlamak istemiyorum. Su anda 55...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri