Arama sonuçlarınız

1. sercandincer

31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant

52 model kasasi tuzlaya cevrilmis willys cj3a ya takacagim.lastiklerim 31x10.5x15. Bir kac ustada sordum 33 luk lastik takabilirmiyim diye.Aks kirarsin dediler.Zaten ayna mahrutinin uygun oldugunu da dusunmuyorum oranlarini da bilmiyorum.Ben de mevcut lastiklerime jant arayisina girdim.Lastikler...

2. sercandincer

Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen .

52 willys cj5 görüntü revizeli audi dizel motorlu jeepim.Şanzıman küpeleri kopmuştu ve şanzıman traversin üstüne oturmuştu.Viteslerde atma ve arazilere geçmeme vardı.Travers ve takozlar yerine takıldı.Bu sefer de biraz süratli gittiğimde tak tak tak diye ses gelmeye başladı.Şaft diye tahmin...
  3. sercandincer

52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

Herkese merhaba.Aracım1952 willys cj3a.Kupa sanırım tuzla.Motor Audi 80 dizel.Şanzıman orjinal.3 aydır boya ile uğraştık.Bugün itibariyle boya elektrik işleri bitti.Ama frenler tutmuyor:)Şu an lüleburgazdayım.İstanbul'da oturuyorum.Anlayan birisini bulamadım ya da uğraşmak istemiyorlar.Yarın...

4. sercandincer

Şanzıman Konusunda Yardım...

Herkese merhaba.Aranıza yeni katılmaya çalışıyorum ama bir aracım yok.Almayı planladığım 1952 model audi 1.6 dizel motor konulmuş Willys bir jeep var.Çok ağırlıklı olarak asfaltta kullanılacak.Lastik olarak da 33*12.5*15 lastik takmayı düşünüyorum.Sormak istediğim şu: Bu araca audinin kendi 5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR