Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
5 kapı aracımı double cab a dönüştürme düşüncem var bununla ilgili yasal bir prosedür var mı? Yoksa direk tavan ve arka panel değişerek iş çözülüyor mu ?
Merhabalar 78 model seri 3 ile defender arasında bi araca sahibim. Amacım Vw Wanagon tarzında pop up tavanlı bi araç hazırlamak yönünde.Kafamın karıştığı noksa ise şu. Araç avatarımda bulunan üstü ve arkası tamamen açık brandalı 5 kapı bir araç. Wanagon moduna getirebilmek için öncelikli olarak...
Merhabalar 110 defender alma serüvenimi bugün 1978 model 109 seri 3 ile sonuçlandırmış bulunuyorum.Yarın noter işlemlerinden sonra aracı teslim alacağım. Araç 1978 model 110 kapılar kaput ön ızgara ve motora sahip. Bu konuda bir kaç sorum ve çözüm önerisi ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok...
Merhaba arkadaşlar forumda bir süredir üye olmakla birlikte sadece takip etmekteydim. Faal duruma geçeceğim aradığım aracı bulursam.İki araç arasında gidip geldim Jeep cj ve defender arasında ihtiyacıma bana en uygun olanın 5 kapılı benzinli bir 110 olduğuna karar verdim. Öncelikli olarak...