Arama sonuçlarınız

1. Aspera

Masrafsız Suzuki Grand Vitara 3k 1.6 Lpg Full

Özellikler : Ekstra Olanları Kalın Punto Yazdım. 2006 MODEL 145 Binde. - (110 Binde Sıfır Motor Yapılmıştır Yetkili Servis Tarafından Fatura Mevcuttur ) Her 10 Binde Periyodik Bakımları Nizami Şekilde Yapılmıştır. BF Goodrich Sıfır Lastik Vardır. LPG Ruhsata İşlidir. (2014 de Kadar Muanesi...

2. Aspera

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Sevgili Gezenbilir dostları, Hürriyet Bumerang tarafından düzenlenen 2. Bumerang Ödülleri 29 Kasım'da Hilton Convention Center'da sahiplerini buldu. Yaklaşık 30.000 SMS oyu ile 1.111 site arasından belirlenen finalistler, alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Siz değerli...
  3. Aspera

Kızıldeniz'e araçla gitmek. Suriye - Lübnan - Ürdün

Herkese Merhaba, Sizlere geçen sene yaptığımız yurtdışı gezisini paylaşmak istiyorum. Kızıldenize arabayla gidilir mi ? sorusu aklımıza geldi. Planımızı yaptık, 2 araç 8 arakadaş yola çıktık. Önce Suriye ( haliyle :) ) oradan Lübnan - Beyrut'a , tekar Suriye'ye dönerek Ürdün'e geçiş yaptık...

4. Aspera

Tunceli' de Okul Müdüründen Bir Mektup

Merhaba arkadaşlar , bir arkadaşımın bir mektup gönderilmiş. Şirketine paylaşmış ben de paylaşabilirmiyim dedim , çok sevindi. Okullar açılmadan minikleri sevindirmek hoş olmazmı. İhtiyaç fazlasını diğer okullar la paylaşacaklarını söyledi müdür bey , Sevgili arkadaşım Tuğba nın maili aynen...
  5. Aspera

Haftasonu Can Sıkıntısı; Marmara Etrafında 1400km

Cumartesi sabahı yola çıkarak sırasıyla İstanbul - Şile - Adapazarı - Kocaali - Pamukova - Osmaneli - Bilecik - Yenişehir - Bursa - Susurluk - Balıkesir - Edremit - Ezine - Çanakkale - Eceabat - Gelibolu - Keşan - Tekirdağ - İstanbul a Pazar Gecesi Giriş Yaptım Tam 1400 Km. İlginç Bir Ring...

6. Aspera

Bir Okul Bir Öğretmen Bin Eksik

Merhaba arkadaşlar siirt ten durumu vahim olan bi okulumuzun öğretmeni elinden gelen gayreti göstererek öğrencilerine ders vermeye çalışıyor.Biz de firmamız olarak elimizden gelen yardımı esirgemedik.Yalnız çok eksikleri var . Oradaki öğrencileri sevindirmek ve öğretmenimizin daha verimli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri