Arama sonuçlarınız

1. obozkr1

Discovery 2 Demir Tampon

Arkadaşlar merhabalar, Çok araştırdım ancak Discovery 2 2001 model için demir ön tampon çizimi bulamadım. Acaba elinizde böyle bir çizim var mı?

2. obozkr1

Discovery 2 Anahtar Bilgi Ricası

Değerli arkadaşlar merhabalar. Geçen ay 2001 model Discovery 2 araç edindim. Sizlere sormak istediğim bir konu var. Aracın yedek anahtarı yok. Orjinal anahtarının içindeki elektronik kısım boşaltılıp ( kırıldığından) kasası yenilenmiş. Bu sırada yenide bir anahtar çekilmiş. Elimde iki anahtar...
  3. obozkr1

Posta ve Hızlı Kargo Taşımacılığında bazı değişiklikler

Arkadaşlar merhabalar, Aşağıda bir hızlı kargo firmasından bugün aldığım maili sizlerle paylaşmak istiyorum. Sanırım artık yurtdışından parça getirtmek kolaylaşacak. "Değerli Müşterilerimiz, 20 Temmuz 2011 tarih, 28000 sayılı Resmiz Gazete de yayınlanan, Posta ve Hızlı Kargo...

4. obozkr1

Posta ve yolcu yanında yurda girecek mallar

Arkadaşlar merhabalar, Geçen gün bir yurtdışı hızlı paket servisi firmasından aldığım maili sizlerle paylaşmak istiyorum. Yurtdışından alış veriş yapan arkadaşların işine yarayacaktır. Değerli Müşterilerimiz, 19 Nisan 2011 tarihinde posta/hızlı kargo ve yolcu işlemleriyle ilgili...
  5. obozkr1

Defender'a Branda

Arkadaşlar merhabalar, 87 model Defender 110 sahibiyim. Araç yazlıkta duruyor ve ancak haftasonları ilgilenebiliyorum. Acaba aranızda Defender için yağmur, güneş vs. den korumak için branda kullananlar var mı? Marketlerdeki ve internetteki modelleri inceledim ama hangi numaranın uygun olacağını...

6. obozkr1

Defender ile İlgili Soru

Arkadaşlar merhabalar, Bugün bir Defender araç bakmaya gittim sizlere sormak istediğim soru şu. Araç yolda giderken ön - arka tekerler ( arkadan bakınca) yengeç gibi gidiyordu. Bu acaba şasinin yamukluğumudur yoksa bir ayarsızlık mı vardır? Saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.