Arama sonuçlarınız

1. fozturk13

Ankara-Bolu-Bilecik Turu (21-26 Temmuz 2012)

Bu yıl geçen sene yaptığım Kaçkar dağları ve yaylaları turunun ikinci etabını gerçekleştirmeyi düşünüyordum. Ancak hanımın bir sağlık problemi ortaya çıkınca bu planı bir süre erteleyip biraz daha kısa başka bir tur rotası planlamaya başladım. Rota şöyle; ANKARA ; Beypazarı (inözü Vadisi) BOLU...

2. fozturk13

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Rotam: Bu turda sadece Çamlıhemşin'e bağlı sekiz yayla gezdim. Ancak bisikletimle sadece iAyder ve Yukarı Kavrun yaylalarına kadar gidebildim çünkü yol bitti. O nedenle diğer yaylaları yaya olarak ulaşmak zorunda kaldım.Yani biraz bisiklet biraz da treking yapmış oldum. Aşağıda gördüğünüz rota...
  3. fozturk13

Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (3.ve4.Günler)

Yedigöller havzası, kayan kütlelerin, vadiler ve akarsuların önünü kapatması sonucu oluşmuş. Yüzeysel ve yeraltı suları ile, bu göller birbirine bağlı. 7 adet gölden oluşmaktadır: Sazlıgöl, İncegöl, Küçükgöl, Deringöl, Büyükgöl, Kurugöl ve Seringöl’dür. Yöre: 1965 yılında, Milli Park Statüsüne...

4. fozturk13

Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (1.ve2.Günler)

25Temmuz 2010 tarihinde bisikletimle tek başıma 5 gün süren tur ile ilgili fotoğraflarım Yol Güzergahım; 1.Gün; Ankara,Kazan,Kızılcahamam,Gerede, 2.Gün: Gerede,Yeniçağa,Bolu,Yedigöller,Devrek 3.Gün; Devrek,Bartın(Amasra) 25.Temmuz 2010 Pazar Saat: 06.00 Ankara(Kazan) İkinci gün Gerede den...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri