Arama sonuçlarınız

1. zaferkutun

cros tavsiyeleriniz

Şimdi bilenler beri gelsin.Sizlerden ricam alma aşamasında son karar için sizlerdende öneri rica edeceğim.2006 fakat 2009 trafik çıkışlı,Mondial 150 UT6000 km de ilk sahibi orta yaşın üzerinde ,dağ bayır kullanılmamış temiz diri cadde motoru fiyatı cazip 1600 (Tüm bu kıriterler bulduğum...

2. zaferkutun

2005 suzuki Jimny

üzülerek ve acilen hemen yeniden almak niyetiyle çok memnun olduğumuz aracımızı satıyoruz .Tarla yüzü görmemiş otomatik orijinal 79585 km de temiz bir araç 22.000 TL İrtibat :0539 770 01 01
  3. zaferkutun

Tavsiyenize ihtiyaç var

Siz işin erbabından destek rica ediyorum.2 araç var bulaşma yada al ne dersiniz.Biri sahibinden .com ilan70667011 92 model 4.0 260000 15000tl .Diğeri sahibinden.com ilan 71188317 5.2 97 model 17000tl.Şu an suzuki jimny 2005 otomatik var.Farzedelim bu 2 araç önerileriniz doğrultusunda çok temiz...

4. zaferkutun

Bayram tebriği

Tüm üyelerimizin ve ailelerinin bayramını kutlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim Saygılarımla
  5. zaferkutun

İSTANBULDAKİ JİMNY 'LER

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.Listeyi incelediğimde İstanbuldan diyen 20 araç saydım yani konvoy için güzel bir adet.Havalar güzelleşmişken kışın sitresini atmak baharada merhaba demek adına börtü böcek çayır çimenle buluşsak iyi olmazmı.Şöyle kocaman bir tarlanın ortasında jimny'leri yanyana dizsek...

6. zaferkutun

İstanbul mahalli off-road

Ekimin 16/17 sinde off-road yarışı olacak deniyor tarih doğrumu yerini bilen varmı tarihle ilgili yanlışmı biliyorum

7. zaferkutun

Kandil

Tüm dostlarımızın kandilini kutlar nice kandillerde de birlikte olmak dileklerimle her şey gönlünüzce olsun
  8. zaferkutun

Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı?

Arazi araçlarında örneğin Suzuki Jimny'nin ön tampona ve tepeye ilave sis farı takacak olsam trafik çevirmelerinde vede muayenede sorun çıkartırlarmı.Yasal prosedürü nedir.Cezası nedir .Başına gelen yada konu hakkında yasal bilgisi olan var ise bilgisini rica edeciğimŞimdiden ilginize teşekkür...
  9. zaferkutun

Sis Farları Yasal mı?

Herşey gönlünüzce olsun.2005 Jimny aldık en cazip sitede BUDUR diyerek ailenizin ferdi olduk.Gittik sis farlarını aldık ön tampona ve tepeye hanım artık tak şunları der birileride takma yasak der bizim JİMNY tak tak çok yakışıklı olacam der Şimdi ben ne yapayım yasalmı yasalsa yakalanırsak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri