Arama sonuçlarınız

1. barışakdere

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Bisiklet; dünyanın en güzel, en ekolojik, en ekonomik ,en eğlenceli ve en sağlıklı icadı olduğu için belki.

2. barışakdere

Güzelçamlı'ya Üç Bisikletli

gezi yazısını, fotoğrafların max. eklenti boyutunun çok üzerinde oluşu sebebiyle bu durumu çözdükten sonra sürdüreceğim sevgili arkadaşlar. sevgiler.
  3. barışakdere

Bagajlı Tur Malzeme Listesi

Bagajlı turlara çıkmadan önce yanımıza almamız gerekenlerin bir listesini yapınca faaliyet öncesi işlerin kolaylaştığı gerçeğinden hareketle hazırladığım listeyi paylaşmak istedim. Turun mesafesine, mevsime ve guruba göre değişen ihtiyaçlar olsa da, aşağıda ki malzemeler genel olarak gerekli...

4. barışakdere

Köpekler Bizden Ne İster?

Sitede köpek yazıp arattığımda çıkan tüm yazıların bisikletçilerden geldiğini gördüm. :o Tüm bisiklet sürücüleri ve en çok da MTB sürücüleri, sahipli-sahipsiz bir ya da birkaç köpeğin yoğun ilgisine maruz kalmaktadır malesef. ??? Bu ilginin bazen yapılacak gezinin öncesinde ve gezi boyunca...
  5. barışakdere

İzmir'den Marmaris'e İki Bisikletli

Bizler Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu'ndan iki arkadaş Marmaris'e gitmek için tüm hazırlıkları tamamladık ve 17 Mayıs 2006 sabahı yola koyulduk. Cemal arkadaşım ve ben Barış.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri