Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım çok temizdir tüm yazılanlar yapılalı 1 ay olmadı başka bir proje için satılıktır ilgilenenler 0535-238-71-21 den ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-overland-hatasiz-sorunsuz-masrafsiz-196290068/detay
Arkadaşlar yetkili servis bakımlı jeepim satılıktır ilgilenenler aracı maslakta Master Service'te görebilir.. Şimdilik linkini ekliyorum detaylı bilgileri
en kısa sürede yazacağım...
Aracın 3. sahibiyim, araç 2003 model,155.000 km'de dir
Değişen parçası olmayıp benden önce yapılmış olan 4 parça boyası vardır,
Tüm bakımları yetkili serviste(Master Service) yapılmış olup tüm bakım kayıtları faturalarıyla mevcuttur,
Yedek anahtarı ve kitapçığı bulunmaktadır,
WJ CRD'lerin...
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 3-4 ay önce aldığım 245-70-17 ebatlarındaki 5 adet Cooper ST 'lerimi satıyorum lastikler çok iyi durumda en ufak hasar,delik tamir yok...
Fiyatı: 1250 Tl, pazarlık düşünmüyorum.
Kışın yaptırttığım Rock Slider'ları Jeep'imi sattığımdan dolayı satılığa çıkarttım.93-98 model tüm Grand Cherokee'lere uygulanabilir,statik siyah boyalıdır,4 kere araziye girdi fakat hiçbir darbesi ve boya atımı yoktur,ürün Maslaktadır.
Fiyatı 280 Tl'dir.
İlk 3 resim temsilidir fakat...
arkadaslar selamlar...
g.c 5.2 aracımın sureklı olmayan nasıl derler arasıra ama her kulanıs sırasında bıkac kez olan bır ses gelıyor.tam aracı agır agır hareket ettırırken aracın arkasından bır zorlanma gıbı kasılma gıbı ses gelıyor bu ne olabılır??
öncelikle herkese merhabalar.adım özgür.yeni üye olmama rağmen son birkaç aydır off road bölümünü ve araçlarını yakından takip ediyorum.neticesinde dayanamayıp fiyat fayda ilişkisinde bir gc 5.2 de karar kıldım.araç 98 model.sahibi aracı sabah maslağa getiricek ve dediği gibi sorunsuzsa...