Arama sonuçlarınız

1. Wolverine-Grand Cherokee

2003 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd

Aracım çok temizdir tüm yazılanlar yapılalı 1 ay olmadı başka bir proje için satılıktır ilgilenenler 0535-238-71-21 den ulaşabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-overland-hatasiz-sorunsuz-masrafsiz-196290068/detay

2. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD

Arkadaşlar yetkili servis bakımlı jeepim satılıktır ilgilenenler aracı maslakta Master Service'te görebilir.. Şimdilik linkini ekliyorum detaylı bilgileri en kısa sürede yazacağım...
  3. Wolverine-Grand Cherokee

''Satılık ''JEEP GRAND CHEROKEE WJ 2.7 CRD

Aracın 3. sahibiyim, araç 2003 model,155.000 km'de dir Değişen parçası olmayıp benden önce yapılmış olan 4 parça boyası vardır, Tüm bakımları yetkili serviste(Master Service) yapılmış olup tüm bakım kayıtları faturalarıyla mevcuttur, Yedek anahtarı ve kitapçığı bulunmaktadır, WJ CRD'lerin...

4. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık Cooper St

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 3-4 ay önce aldığım 245-70-17 ebatlarındaki 5 adet Cooper ST 'lerimi satıyorum lastikler çok iyi durumda en ufak hasar,delik tamir yok... Fiyatı: 1250 Tl, pazarlık düşünmüyorum.
  5. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık JVC AVC-1 Sorunsuz

Jeep'imde sorunsuz sıkıntısız kullandığım Jvc Avx-1 marka cihazımı satıyorum.Bazı özellikleri:Divx oynatabilme,mp3 çalabilme,çalınmaya karşı kafası ayrılabilir vs vs... Fiyatı 300 Tl'dir. İrtibat Telefonu: 0535-238-71-21

6. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee'ler İçin Rock Slider

Kışın yaptırttığım Rock Slider'ları Jeep'imi sattığımdan dolayı satılığa çıkarttım.93-98 model tüm Grand Cherokee'lere uygulanabilir,statik siyah boyalıdır,4 kere araziye girdi fakat hiçbir darbesi ve boya atımı yoktur,ürün Maslaktadır. Fiyatı 280 Tl'dir. İlk 3 resim temsilidir fakat...

7. Wolverine-Grand Cherokee

ZJ için Lastik Ebadı Makarası !

Arkadaşlar merhaba,benim Zj için yükseltme yapmadan kullanabilceğim büyük ebatlı lastik ölçüsü ne olur ??? Ayrıca kullanacağım lastik mt olucak.
  8. Wolverine-Grand Cherokee

1993-1994 Suzuki Tek Kapı Arıyorum

Arkadaşlar 93-94 suzukı tek kapı arıyorum.Boya falan onemlı degıl kazası olmasın yeter.
  9. Wolverine-Grand Cherokee

Kumdan Sonra Gelen Takırtılar

herkese merhabalar, arkadaslar gecenlerde aracımla kuma saplandım resmen govde kuma oturdu tekerler altından kumu attı sankı havada kaldı gıbı cok ılgınctı lakın sonrası daha ılgınc aractan acayıp sesler gelmeye basladı burdakı arkadaslarla bır turlu bulamıyoruz nezaman hafıf bozuk yola...

10. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee ZJ 5.2 ; Kalkıştaki Ses

arkadaslar selamlar... g.c 5.2 aracımın sureklı olmayan nasıl derler arasıra ama her kulanıs sırasında bıkac kez olan bır ses gelıyor.tam aracı agır agır hareket ettırırken aracın arkasından bır zorlanma gıbı kasılma gıbı ses gelıyor bu ne olabılır??

11. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee 5.2 Aldım

öncelikle herkese merhabalar.adım özgür.yeni üye olmama rağmen son birkaç aydır off road bölümünü ve araçlarını yakından takip ediyorum.neticesinde dayanamayıp fiyat fayda ilişkisinde bir gc 5.2 de karar kıldım.araç 98 model.sahibi aracı sabah maslağa getiricek ve dediği gibi sorunsuzsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri