Arama sonuçlarınız

1. constantine_502

suzuki jimny manuel porya kilidi (hub) aranıyor...

araçlar bölümüne konu açmıştım ama aciliyeti sebebi ile burayada linkini vereyim arkadaşlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69667.0

2. constantine_502

suzuki jimny manuel porya kilidi (hub) aranıyor...

merhaba arkadaşlar.. en son araziye girdiğimizde dümdüz hafif ıslak çamurda kaldı kalcak ilerleyen jimny mi parkur sonu batınca anladık ki araç 4 çekere geçememiş :) daha önceden de 1 kere geçmemezlik yapmıştı ancak çok kayle almamıştım. durum böyle olunca ne zaman arazide bırakacağı belli...
  3. constantine_502

satılık yada 16" takaslı, 15" suzuki jimny jantı.

arkadaşlar araca büyük ebat lastik takarım diye aldığım, kumlatıp özenle boya ve epoksi vernik yaptırdığım 5 adet orjinal suzuki jantlarımı, daha ufak ölçüde lastik takmak için satmak yada 16" jant ile takas yapmak istiyorum. kafamdaki lastik 30*9,5 du ancak hem aracın üzülmemesi hemde kilit...

4. constantine_502

Satılık yada 16" Takaslı, 15" Suzuki Jimny Jantı

arkadaşlar elimde orjinal suzuki jimny jantları var, araca 30*9,5 lastik takmayı düşünerek aldık ama şu an vazgeçtik. jantların boyası temiz olduğu halde kumlama yapıldı ve yeniden suya dayanıklı olsun diye boya ve epoksi vernik atıldı. şuan boya işlemlerinden sonra hiç kullanılmadı lastik bile...
  5. constantine_502

yükseltmede neden teflon kullanılır?

arkadaşlar gördüğümüz üzere bütün takozlu yükseltmelerde teflon kullanılıyor. bunun sebebi nedir? yani neden aliminyum değil neden demir değil?

6. constantine_502

jimny mi aldım :)

yaklaşık 3-4 gün önce jimny alma kararı vermiştim ama ufaklığından dolayı hep aklımda acabalar dolanıyordu. cumartesi bir jimny e bakmaya gittim araç hiç öyle minicik daracık ufacık göründüğü gibi değil. bana yeter de artar bile sonuçta kapının önünde yatcak ara sıra ablam kullancak ara sıra...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR