Arama sonuçlarınız

1. G

Yardım Ve Bilgi, Cherokee Zj 4.0 Şanzıman Seçenkleri Hk.

selam, ZJ 4x2 seçeneği hangi modellerde bulunuyor yardım eder misiniz?

2. G

Hilux Ve Lj70 Yedek Parça Arayanlar Buraya Bir Göz Atın.. Read More: Http://www

Hilux Ve Lj70 Yedek Parça Arayanlar Buraya Bir Göz Atın.. LİNK http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96184.0
  3. G

Hilux Ve Lj70 Yedek Parça Arayanlar Buraya Bir Göz Atın..

merhaba arkadaşlar, elimizde çok sayıda hilux ve lj70 vs ait bazı parçalar bulunuyor. lazım olanlar telefon ile ulaşabilir. ilgili kişi telefon, 0 532 476 1230 şemsettin usta parçalar aklımda kalanı ile, - Lj70 land cruiser ön kampanaları fren takımı -Lj70 direksiyon kutusu ve seti , mil...

4. G

Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış

Merhaba Dostlar, 3 kapılı arazi taşıtı arıyorum. Suzuki Vitara Manuel vites tercihim klimalı ve hidrolik direksiyonlu olanlardan teşekkürler..
  5. G

2004-2005 Grand vitara 3k vs suzuki Jimny hangisi sizce????

merhabalar, araç almak istiyorum bütçem max. 18.000 tl, jimny lere baktım biraz dar geldi, 3 kapı grand vitara alsam dedim, ona da karar veremedim. bu konuda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. kullanım amacıma gelince, hafta içi işe gidip gelmek, 10km aynı zamanda eşim...

6. G

2004-2005 grand vitara 5K için sac jant arıyorum

merhabalar, 2005 grand vitara için (5kapı) 5x139,7 16 jant 7,5-8 inç ölçülerinde jant arıyorum. alaşımlı jantların fiyatları yüksek geldi. bütçeme uygun olursa elinde kullanmayan varsa satın alabilrim. sevgiler...

7. G

2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu

selam arkadaşlar, öncelikle sitenizi çok beğendim. umarım kalıcı dostluklar kurabilrim sizlerle.. 2005 model 5 kapı 2000cc OTOmatik grand vitara sahibiyim. Aracı 4çeker alınca (4H ve 4L farketmiyor) önden arasıra katır kutur dişli atlama sesine benzer sesler gelmekte. bazen belli bir süre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR