Arama sonuçlarınız

1. scubaman

2016 Hilüx Hi-cruiser Için Karter Koruma

Arkadaşlar aracımın std karter korumasını değiştirmek istiyorum. Sanırım plastik türü bir koruma üzerinde std gelen. Daha sağlam bişe takmak istiyorum. Varmı bir tavsiyede bulunacak arkadaş ? Şu ürünü al şu arkadaşda uygulamasını yapar gibi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. scubaman

Hİlüx Fullbox Satilik 2015/2016

2016 model hilüx 2,8 e yüksek kabin taktık std üzerindeki fullbox satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olurum. resim temsili resimdir. m.
  3. scubaman

L 200 Arazi Vites Seçenekleri

Arkadaşlar l 200 invite modellerinde arazi vites i bazılarında 3 ( 2h-4h-4l )bazılarında 4 kademe +4LLC var OFF kullanımlarında artı ve eksi etkisi ne dir.

4. scubaman

Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDAN SONRA TEKRAR MERHABA HERKESE İNVİTE / İNTENSE / RALLİ ART / İNSTYLE VE MAGNUM BUNLARIN ARASINDA Kİ FARKLAR NEDİR ARAZİ ŞANZIMANINDA FARKLILIKLAR VARMIDIR ? L-200 TOPLAMAK İSTİYORUM OFF İÇİN HANGİ MODELİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.??
  5. scubaman

Vitara XL 7 2.0 Dizel Tavsiyelere İhtiyacım Var

Arkadaşlar xl 7 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan araç hakkında bilgi almak istiyorum . genelde piyasadaki araçlar 2006 model ortalama 120 ila 160 bın km de . bu araçların genel olarak motor ömürleri ve masrafları servis durumu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

6. scubaman

Grand cherokee 3,1 dizel hakkında yardım

Herkese selamlar Piyasada hali hazırda satışta bulunan grand cherokee 3,1 dizel 2000-2001 araçlar var bende bunlardan bir tane satın almak istiyorum fakat araç hakkında en ufak bi bilgim yok , bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan aracın motor ömrü , servis şartları , arazi...

7. scubaman

90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ?

Herkese selamlar . Arkadaşlar malum piyasa da 90 lık defender bulmak zor seri III lerden alsam bi tane motoru tdi şanzıman ı da rn380 yada lt 77 ile değiştirsem diyorum tabiki kasa da değişecek yada uygun şekilde modifikasyon olacak fakat şase lerınde fark varmı ? Kısacası Seri III şase sinin...
  8. scubaman

Defender 110'luk Arıyorum

Arkadaşlar 110 luk defender arıyorum fakat bana sadece şase'si ruhsat ı ve kupa sı lazım . Motor şanzıman iç doşeme ve diger herhangı aksaamı lazım deil. Böyle bir aracı olan lar yada böyle bir satılık araç bilen arkadaşlar. lütfen bana yazın.
  9. scubaman

Standart Şanzıman Defender

Herkese selamlar Arkadaşlar 92 model orjinal dizel defender kullanıyorum herkes gibi bende aracın diger bütün eksi'lerine ragmen sadece ivmelenmemesi konusunda şikayetciyim çok yavaş hızlanıyor ve yokuşlarda bir kamyondan farkınız kalmıyor. Bir arkadaşım bu aracın sadece arazi şanzımanını RN380...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR